Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em.

De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom Kardashian Kompilatie!

Kylie Jenner showt haar echte haar

Kylie Jenner debuteert het ene na de andere bijzondere kapsel op social media, maar haar eigen haar zien we zelden. Tot nu! Op Snapchat showt het 19-jarige multitalent haar natuurlijke lokken.

Kim Kardashian breekt het internet met bijzondere bodysuit

Kim Kardashian werd dit weekend op de gevoelige plaat vastgelegd in West Hollywood. De brunette was gehuld in een grijze skinny jeans en een zwarte bodysuit, maar het laatstgenoemde hield de gemoederen flink bezig. Kims taille oogde namelijk een stuk smaller, waardoor fans massaal riepen dat La Kardashian flink was doorgeslagen met het diëten en sporten. Toch blijkt niets minder waar; er zit gewoon een witte streep op de zijkant van haar top, waardoor het alleen maar lijkt alsof ze nóg meer is afgevallen. Bekijk het beeld hieronder!

Kim heeft roze haar

Ondanks we haar af en toe spotten met platinablonde lokken, gaat Kim Kardashian grotendeels als brunette door het leven. Toch verruilde de realityster haar donkere voor een opvallender kleurtje; felroze. Maar niet getreurd, want het was maar voor eventjes. Speciaal voor een fotoshoot had Kim een roze pruik uit de kast getrokken. Op Snapchat laat ze het resultaat zien.

Beeld: Instagram, Bron: Instagram