Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

McDonald’s komt eindelijk met een bezorgservice

Trek in McDonald’s, maar geen zin om uit huis te gaan? Dan komt de fastfoodketen toch gewoon naar jou toe!

McDonald’s komt eindelijk met een bezorgservice

Lekkere trek in Big Mac Chicken burger of de frietjes van McDonald’s, maar geen zin om uit huis te gaan? Dan komt de fastfoodketen toch gewoon naar jou toe! Vanaf komende zomer start McDonald’s met een bezorgservice, te beginnen in Amsterdam. Andere steden zullen snel volgen.

Thuisbezorgd

De service zal volgende maand van start gaan, zeggen bronnen aan het AD. McDonald’s Nederland wil op hun beurt geen nadere details geven. “Thuisbezorgen is al beschikbaar in vele landen waar wij gevestigd zijn. We kijken er naar uit onze gasten dit gemak en deze extra beleving te bieden”, laat een woordvoerster weten. “Zodra we hier in Nederland meer over kunnen vertellen, zullen we dat delen.”

Slappe frietjes

De uitdaging voor McDonald’s is wel dat de snacks vers én warm te bezorgen. “Met name de franse frietjes worden snel lauw en slap. De consument zal het niet accepteren als die niet loeiheet en knapperig arriveren”, aldus foodwatcher Marjan Ippel. Dat is de reden dat McDonald’s al die tijd af zag van een bezorgservice. Toch lijken ze nu een oplossing gevonden te hebben. McDonald's kondigde eind vorig jaar aan in de VS te starten, inmiddels is dat bij 200 filialen in Florida mogelijk. Komende maand volgen Groot-Brittannië en dus ook Nederland.

Lees ook: Zo scoor je altijd korting bij de McDonalds

Bron: AD, Welingelichtekringen , Beeld: iStockphoto