Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen!

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Michael van der Plas weer single

De relatie van Michael en Lindsey heeft welgeteld een week geduurd. Dat heeft de ex van Samantha aan Shownieuws laten weten. "We zijn niet meer samen, maar we hebben wel nog contact", zegt hij. "We zijn gewoon vrienden." In de afgelopen dagen kwamen Michael en Linsey erachter dat ze toch te verschillend zijn en een relatie er dus niet in zat.

Patty stopt bij Shownieuws

Patty Brard stopt bij het SBS6-programma Shownieuws om definitief naar Ibiza te verhuizen, waar haar man al zit. In haar column voor het weekblad Weekend maakte ze eerder al bekend dat ze een eigen winkel zal openen op Ibiza met corrigerende badpakken en ondergoed.

Heftig nieuws voor de Pfaffs

Het leven van oud-keeper Jean-Marie en zijn vrouw Carmen stond in 2013 volledig op zijn kop. Bij Carmen werd een chronische botziekte vastgesteld. In de Belgische Story vertelt ze dat de pijnlijke ziekte, waarbij je last hebt van botontkalking, ook bij haar oudste dochter in de genen zit. "Debby is positief getest, dus zij is draagster van het gen", laat ze weten. "Het grote verschil met mij is dat Debby het nu al weet, waardoor ze vitaminukuren kan nemen om het tegen te houden."

Monique Westenberg openhartig over bevalling

Eerder vertelde de trotse ouders al dat de bevalling allesbehalve gemakkelijk ging. In het nieuwe YouTube-programma BabyProof vertelt Monique er openhartig over. "En in één keer ging het mis, zijn hartje stopte bijna. Omdat het navelstrengetje over zijn hoofd heen lag, stopte bij iedere wee het hartje." Toch heeft de heftige bevalling haar niet afgeschrikt. "Als je hem dan eindelijk in je armen hebt, dat gevoel… dan zou ik het zo weer doen."