Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hollywood Breakfast

Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Rico Verhoeven wordt weer vader

Rico Verhoeven en zijn vrouw Jacky hebben voor de derde keer babynieuws! Dat liet verhoeven gisteren weten in een video van kickboksorganisatie Glory. 'Ik voel me gezegend in elk opzicht'', vertelt de wereldkampioen in het filmpje. Volgens hem wordt de kleine spruit in september geboren. Rico en zijn vrouw zijn al de ouders van twee dochters; Jazzlynn en Mikayla.

Patty Brard verhuist naar Ibiza

Patty Brard verruilt het druilerige Nederlandse klimaat voor het zonovergoten Ibiza. De presentatrice laat dan ook weten te stoppen met Shownieuws. Haar man, Antoine van de Vijver, is architect en hij krijgt steeds meer opdrachten op het eiland. Voor Patty en Antoine is het daarom verstandiger om naar het eiland te verhuizen. Dat houdt wel in dat ze niet meer iedere dag Shownieuws kan presenteren. Voor eventuele andere tv-klussen vliegt ze over naar Nederland.

Nick en Joe Jonas strijden om 'beste lichaam'

Broers Nick en Joe Jonas strijden volgens Nick om het beste lichaam, zo vertelt hij in een interview aan People. "Er is wel degelijk een rivaliteit tussen ons", vertelt Nick. De broers gaan samen naar dezelfde sportschool in New York en plaatsen regelmatig filmpjes en foto's op hun Instagram waar hun afgetrainde lichamen op te zien zijn. Ook dagen de jongens elkaar vaak uit tijdens het trainen, vertelt Nick. "We vinden het leuk elkaar die extra push te geven. Joe en ik hebben de sportschool echt omarmd", aldus de 24-jarige zanger.

Bron: Shownieuws, BEeld: Instagram, Twitter