Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Rafael van der Vaart in grote problemen door Sabia

Hoewel Rafael van der Vaart en Sabia Boulahrouz al geruime tijd uit elkaar zijn en Rafael in de wolken is met Estavana en hun spruit die op komst is, lijkt hij maar niet te ontkomen aan zijn ex.

Rafael van der Vaart in grote problemen door Sabia

Hoewel Rafael van der Vaart en Sabia Boulahrouz al geruime tijd uit elkaar zijn en Rafael in de wolken is met Estavana en hun spruit die op komst is, lijkt hij maar niet te ontkomen aan zijn ex. Rafael woont inmiddels met zijn 24-jarige vriendin samen in Denemark, maar hij heeft een huurachterstand van een slordige 60.000 euro op de villa in Hamburg, waar hij tot de breuk samenwoonde met Sabia. Zij woont er zelfs nog steeds.

Advocaat

Rafael woont daar niet meer sinds maart 2016, zo laat De Telegraaf weten. Volgens de krant betaalde Rafael de huur tot aan afgelopen november. Nu is de achterstand inmiddels opgelopen tot zo'n €60.000. Volgens Bild staat zowel de naam van de voetballer als van zijn voormalige vriendin op het huurcontract en kunnen ze dat pas ontbinden als ze er beiden mee instemmen. Maar Sabia lijkt daar vooralsnog geen haast mee te maken. Daar komt bij dat de advocaat van de verhuurder zegt tegen de Duitse krant: "We smijten een moeder met twee kinderen er niet uit."

Reactie

Rafael wil zelf niet reageren op het drama. Sabia laat daarentegen weten: "Ik ben al langere tijd op zoek naar een woning voor mijn kinderen en mijzelf. De zoektocht verloopt tot nu toe moeilijk. Aangezien mijn kinderen ondertussen naar school gaan, zoeken wij een woning in de buurt van de school om hen een wisseling van school en woonomgeving te kunnen besparen." Ze vervolgt: "Ik heb meerdere malen geprobeerd met mijn ex-partner tot een oplossing te komen betreffende de openstaande schulden. Hij heeft daarop nog niet gereageerd."

Het is niet de eerste keer dat Sabia een ex op deze manier in de problemen brengt. In 2013 overkwam het ook Khalid Boulahrouz. Na hun scheiding werd hij door een verhuurder aangeklaagd voor 20.000 euro, zo laat De Telegraaf weten.

Lees ook: Rafael verklapt de uitrekendatum van Estavana

Bron: De Telegraaf, Shownieuws, Beeld: ANP