Fans in rep en roer; Deze GTST-ster verlaat Meerdijk

Actrice Barbara Sloesen ofwel Anna Brandt neemt na ruim tweeënhalf jaar afscheid van de cast van Goede Tijden, Slechte Tijden.
Fans in rep en roer; Deze GTST-ster verlaat Meerdijk

Actrice Barbara Sloesen ofwel Anna Brandt neemt na ruim tweeënhalf jaar afscheid van de cast van Goede Tijden, Slechte Tijden. De 28-jarige is vanavond voor het laatst te zien.

Goede Tijden

Barbara wil zichzelf als actrice verder ontwikkelen. “Ik ben ooit naar de toneelschool gegaan om zo veel mogelijk te spelen. Die kans heb ik gekregen bij ‘Goede Tijden’. Maar ik wil als actrice meer kanten van mijzelf laten zien. En dat kan alleen maar door meer rollen te spelen. Ik vind de rol heel leuk, maar het werkt soms beperkend omdat je heel veel uren maakt. Ik heb maanden zitten wikken en wegen, maar heb toch besloten te stoppen.’’

De actrice is inmiddels druk bezig met opnames voor de televisieserie Soof met onder andere Lies Visschedijk en Fedja van Huêt.

Lees ook: Deze GTST-acteur is vader geworden na one night stand

Bron: AD, Beeld: GTST, Instagram

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f928b9156f24', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });