Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Er ligt weer een kakelverse Grazia in de winkel

Er ligt weer een gloednieuwe Grazia in de winkel en Kim Kardashian siert deze week de cover!

Er ligt weer een kakelverse Grazia in de winkel

Er ligt weer een gloednieuwe Grazia in de winkel en Kim Kardashian siert deze week de cover!

Deze week:

* Officieel zijn paparazzi always the bad guys, maar in werkelijkheid werken heel veel sterren stiekem samen met hun ‘aartsvijanden’. Alles voor het allermooiste plaatje.

* FFC-Acrush is momenteel één van de populairste bands in China. Anders dan hun boy-ish uiterlijk doet vermoeden, bestaat de groep volledig uit meisjes.

* Brad Pitt maakte vorige week schoon schip in een openhartig interview. Hij heeft een nieuw ( tness)regime en mikt vooral op een goede band met Angelina. Respect!

* Wat doe je als je op een event bent met celebs en je bent er zelf één? Dan blijf je cool. Of je gaat in fangirl-modus op Insta. Go Nicki!

* 3FM besteedde vorige week aandacht aan Open Up Week, een initiatief samen met het platform MIND om jongeren te stimuleren open te zijn over psychische problemen: vier op de tien kampt namelijk met psychische klachten. Ook Maartje* (24), zij heeft een dwangstoornis.

* Ze was jarenlang de überstylist van alle it-girls, maar ineens is Monica Rose uit de gratie. En over het waarom tasten zelfs fashion-insiders in het duister.

* Het is áán tussen Amber Heard en it-nerd Elon Musk. Hun romance werd vorige week of cieel gemaakt. Ex Johnny Depp is not amused.

* Armin van Buuren zit twintig jaar in het vak en viert dat deze week met zijn grootste soloshow ooit. Eén van de succesvolste Nederlandse dj’s over schaamteloze vrouwen, die eeuwige jetlag en Máxima.

* Hoewel er steeds minder wordt getrouwd in Nederland, is Het Huwelijk wel een hype. Kijk alleen naar de vele programma’s op televisie. En naar het nieuwste fenomeen: trouwjurken passen for the heck of it.

* Voor de liefde en het avontuur gaan Tony, Inge, Cassius, Curt, Chaira en Kasia helemaal naakt in Adam Zkt. Eva VIPS. Durven ze zich ook emotioneel bloot te geven in Grazia’s Garden of Eden?

* De Verenigde Naties schat dat 1,7 procent van de wereldbevolking zowel mannelijke als vrouwelijke lichamelijke kenmerken heeft. Zo ook Rianne (26). Ze is interseksueel wat betekent dat ze genetisch gezien een man is, maar ze werd geboren als meisje.

* Vorige maand vond in Amsterdam in het geheim de eerste Killing Kittens party plaats. Grazia sprak de oprichtster van de high-end erotic party’s.

Natuurlijk lees je nog veel meer showbizz-, fashion-, lifestyle-, en beautynieuws, dus get it while it's hot!