Ex K3-lid Kristel Verbeke over haar heftige verleden

Heftig...

Lees ook

Het is alweer ruim een jaar geleden dat ex K3-lid Kristel Verbeke het leven in de spotlights verruilde voor een rol als manager van de populaire meidengroep. Na jarenlang in uitverkochte stadions en concertzalen te staan, doet Kristel het nu iets rustiger aan. In het Belgische programma Gert Late Night blikt de zangeres terug op haar carrière, maar ook op haar persoonlijke leven.

Verlies

Naast al het succes is het leven van Kristel niet altijd rozengeur en maneschijn geweest. Binnen drie jaar verloor de zangeres haar oudere zus door een auto-ongeluk, overleed haar jongste zusje na een CO-vergiftiging en werd er ook nog eens kanker bij haar vader geconstateerd, die niet veel later overleed.

Tranen

Kristel heeft zich dan ook vaak erg schuldig gevoeld. "Ik voel me schuldig omdat ik er nog was en zij niet meer. Ik dacht: dat kan nu toch niet. Ook naar mijn vader en moeder toe." De zangeres heeft tijdens het interview dan ook moeite haar tranen te bedwingen. "Ik leef nu al langer zonder mijn zussen dan met. Gewoon dat al… Dat is gewoon niet eerlijk. Dat had zo anders kunnen zijn."

Ze voelt zich dan ook erg gezegend met wat er allemaal op haar pad is gekomen. "Ik heb soms het gevoel dat al het geluk dat ik nu gekregen heb, dat dat eigenlijk voor ons drie bedoeld was." Bekijk het hele fragment *HIER*.

Lees ook: Waarom Kristel wél en Josje niet welkom is op Karen’s bruiloft

Bron: Beau Monde

Laatste nieuws

Zie ook