Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia's horoscoop

Jouw week volgens de sterren?

Grazia's horoscoop

Jouw week volgens de sterren van 10 t/m 16 mei 2017? Lees mee!

RAM 21 maart - 20 april

Deze week moet je er voor het eerst rekening mee houden dat je je baan kwijt zou kunnen raken. En dat is een nieuw gegeven. In eerste instantie raak je dan ook volledig in paniek. Maar Ram, hysterisch rondrennen heeft nog nooit iemand verder geholpen in het leven. Pick yourself up, en overleg met iemand die je vertrouwt.

STIER 21 april - 21 mei

Je bent knettergoed met geld, maar daardoor leef je ook wel een beetje met samengeknepen billen. En eerlijk: dat is niet nodig. Je hebt alles zo goed voor elkaar, dat een beetje spontaniteit geen invloed heeft op je jaarbegroting. Deze week gewoon genieten van dat etentje, in plaats van in je hoofd de rekening al opmaken?

TWEELINGEN 22 mei - 21 juni

Je ziet op Facebook dat vriendin 1 opgedoft voor de spiegel staat voor een ‘night with bae’, dat vriendin 2 in een duur restaurant zit met haar lover, en dat vriendin 3 een prijzig cadeau van haar vent heeft gekregen. En jij? Jij trekt je dekentje omhoog, leunt tegen je lief aan, en neemt nog wat chips. Genieten hoor, de comfortzone.

KREEFT 22 juni - 22 juli

Je herontdekt deze week een serie waar je ooit wel eens naar keek, maar waar je eigenlijk al tijden niet meer aan gedacht hebt. En nee, hij staat niet op Netflix – het is meer in de categorie GTST. Hoef je je niet voor te schamen hoor Kreeft. Ludo Sanders en Laura Selmhorst vinden het leuk dat je terug bent.

LEEUW 23 juli - 23 augustus

Laat je deze week lekker verleiden bij de drogist. Neem al die cheap-ass beautydingen waar je met een vraagteken boven je hoofd naar staat te kijken, gewoon mee naar huis. Kun je daar uitvinden of houtskool echt goed is voor je gezicht, of volume uit een potje komt en of je voeten écht vervellen van dat duistere voetmasker.

MAAGD 24 augustus - 23 september

Wat begon als een kleine notitie in je telefoon, is uitgegroeid tot een uitgebreide map met plannen op je computer. Je weet dat je nooit beter voorbereid zal zijn dan nu om voor jezelf te beginnen – maar je durft niet. Potverdorie Maagd. Knijper op je neus en in het diepe springen, jij. Je hoofd komt vanzelf weer boven.

WEEGSCHAAL 23september - 22 oktober

In een dappere poging je gezondheid een boost te geven, werk jij deze week zoveel vitamines naar binnen dat Appelsientje er jaloers op zou zijn. Versgeperste sappen, groentesalades, een paar supplementen hier en daar – als jouw weerstand niet optimaal is, dan weet je het ook niet meer.

SCHORPIOEN 23 oktober - 22 november

Nobel streven hoor, koppelaarster spelen. Alleen had je misschien iets beter kunnen nadenken. Je bezorgt dat single vriendinnetje deze week namelijk een nogal ongezellige avond. Matchen houdt in dat je het idee hebt dat mensen bij elkaar passen – dat ze allebei groene ogen hebben, is niet genoeg.

BOOGSCHUTTER 23 november - 21 december

Je gaat er prat op dat je vriendinnen je altijd weten te vinden als ze wijze raad nodig hebben. Maar let je deze week ook even op die vriendin die al een tijdje geen vragen meer aan je heeft gesteld? Dat is namelijk niet omdat het zo goed met d’r gaat. Als Moeder de Gans moet je soms ook nét even verder kijken.

STEENBOK 22 december - 20 januari

Je verliest deze week een sieraad, en je bent nogal over de zeik. Maar weg is weg. Het zet je wel aan het denken over je sieradencollectie. Die bevindt zich nu in wat doosjes, maar verdient beter. Paar van die fijne bakken bestellen dan maar? Dan is het ook mooi als je niets draagt.

WATERMAN 21 januari - 19 februari

James Blunt op repeat – stemmig hoor. Maar zorg dat je jezelf niet laat meesleuren in een emotionele muzikale achtbaan. Het leven is ingewikkeld, maar bij lange na niet zo dramatisch als James het doet voorkomen. Ieder liedje maximaal drie keer luisteren, daarna de Spice Girls ter compensatie – afgesproken?

VISSEN 20 februari - 20 maart

Drie kilo minder. Zoveel is het ook weer niet. Waarom is dat dan zo’n ingewikkelde opgave? Je lichaam weigert mee te werken. Of nou ja: je hersenen. Die denken de hele dag aan chocola, en dan kun jij met geen mogelijkheid níet naar de supermarkt gaan. Koop wat snackkomkommers en kap met zoetigheid.