Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Blac Chyna's billen zijn het gesprek van de dag

Wie Blac Chyna zegt, denkt niet alléén aan de behoorlijk ingewikkelde Tyga-Kylie-Rob love triangle. Maar ook aan haar opvallende verschijning.

Blac Chyna's billen zijn het gesprek van de dag

Wie Blac Chyna zegt, denkt niet alléén aan de behoorlijk ingewikkelde Tyga-Kylie-Rob love triangle. Maar ook aan haar opvallende verschijning. Blac Chyna, die normaliter door het leven gaat als Angela Renée White, heeft namelijk grote borsten, een ieniemienie taille en enorme billen, waar ze maar wat graag mee pronkt. Helemaal nu ze haar oude figuurtje sinds de geboorte van baby Dream Kardashian weer terug heeft. Tijdens haar vakantie in Miami deze week maakt ze dan ook geen uitzondering. Maar de booty van de voormalig stripper en Rob Kardashians ex, houdt de gemoederen weer flink bezig.

Booty

De 28-jarige stond - gehuld in een wit stringbadpak - te poseren op een jacht. Paparazzi waren er als de kippen bij en schoten wat plaatjes van Chyna, waarna ze als een lopend vuurtje rondgingen op social media. Fans en volgers waren niet erg te spreken over haar billen. “Nepper dan dit wordt het niet”, “Hierbij vallen Kims foto’s in het niet”, “Ongelofelijk” en “Haar bilimplantaten zien er niet uit”, is slechts een greep uit de reacties. Plastische chirurg Dr. Anhtony Youn stelt dat haar billen, hoe ze er nu uitzien, de oorzaak kan zijn een Brazilian Butt Lift die verkeerd is uitgepakt. "De platte vorm van de billen kan het gevolg zijn van implantaten die boven de spier geplaatst zijn, zijn geroteerd en/of niet precies op de gewenste plek zitten”, aldus Youn aan Radar Online. Bekijk de foto’s hieronder en HIER!

Beeld: instagram, Getty