Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia's Moederdagtips

Wij tippen de leukste to-do’s voor Moederdag.

Grazia's Moederdagtips

Aanstaande zondag is het weer Moederdag, waarbij je je moeder weer even in het zonnetje mag zetten. Heb je nog niks op de planning staan, maar wil je wel graag een leuk uitje plannen? Grazia tipt de leukste to-do’s voor Moederdag. Van een gezellige lunch tot een pop-up event, we geven je alle ingrediënten om Moederdag tot een geslaagde dag te maken.

Lunchen bij Blooming Beach in Bergen aan Zee

Als je je moeder graag op een lekkere lunch wil trakterenmet daarbij uitzicht over het strand, dan is dit het strandpaviljoen waar je zijn moet. Gegarandeerd een relaxte middag met uiteraard de nodige oesters, Gin Tonic's en een heerlijk uitzicht.

Website: www.weareblooming.com/beach

Waar: Strandpaviljoen Blooming Beach, Parkweg 37 in Bergen aan Zee

Ga artistiek uiteten bij de De Bajes

Je zou het door de naam niet zeggen, maar dit is tegenwoordig dé plek waar je wil zijn. Je kunt er terecht voor all-day food en killer drankjes, terwijl je omringd wordt door kunstwerken van van 's werelds grootste artiesten.

Website: www.naardebajes.nl

Waar: Restaurant De Bajes, Utrechtsestraat 11 in Amsterdam

Lekker eten bij de Foodhallen

Wanneer jij en je moeder niet kunnen kiezen of je nou Italiaans, Aziatisch of Amerikaans wil eten, dan kan je het beste terecht bij de Foodhallen. Je hebt ten eerste alle keuze, maar het is er ook nog eens reuze gezellig.

Website: www.foodhallen.nl

Waar: Foodhallen, Bellamyplein 51 in Amsterdam

Ga samen naar de Laura Mercier make-up masterclass

In samenwerking met beauty specialist Skins Cosmetics organiseert het Conservatorium hotel een compleet verzorgde Laura Mercier make-up masterclass. Master make-up artist Erik van Hulten deelt de fijne kneepjes uit het vak, geïnspireerd op de laatste trends. Je wordt overigens niet met lege handen naar huis gestuurd, want iedereen krijgt een Skins giftcard ter waarde van €30 en een een dagticket voor de Akasha Spa in het Conservatorium hotel (t.w.v. €75,- in te wisselen van maandag t/m vrijdag). Bekijk op de website naar de tijden en waar je je kan inschrijven.

Website: www.conservatoriumhotel.com

Waar: Conservatorium hotel, Van Baerlestraat 27 in Amsterdam

Lekker lunchen bij de stadsstrand van Amsterdam

Samen onthaasten bij hét stadsstrand van Amsterdam. Dat doe je met The Mother of All Brunches bij Strandzuid. Speciaal voor deze dag genieten jullie van finger sandwiches met gerookte zalm, paprika hummus en beef carpaccio. Én een glaasje bubbels, gewoon omdat het kan.

Website: www.strand-zuid.nl

Waar: Strandzuid Amsterdam, Europaplein 22 in Amsterdam