Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Cherelle: 'Kan kan geen vriend vinden, want ik ben te knap'

Het zal je maar gebeuren; geen vriend vinden omdat je “te knap bent”. De 26-jarige Cherelle Neille uit Manchester weet hoe het voelt

Cherelle: 'Kan kan geen vriend vinden, want ik ben te knap'

Het zal je maar gebeuren; geen vriend vinden omdat je “te knap bent”. De 26-jarige Cherelle Neille uit Manchester weet hoe het voelt. Zij is ervan overtuigd dat haar mooie gezicht juist meer een vloekis, dan een zegen. Ze denkt dat mannen haar enkel als accessoire zien en dat ze nooit aan een langdurige relatie denken door haar schoonheid.

Looks

“Mijn liefdesleven is een ramp'', vertelt ze aan The Mirror. En dat is volgens haar te wijten aan haar looks. “Het enige wat ik wil is een serieuze relatie, maar ik trek alleen de verkeerde mannen aan. Ze willen alleen maar met me pronken bij hun vrienden. Heel veel mannen voelen zich daarnaast ook geïntimideerd door mijn uiterlijk en gaan er meteen vanuit dat ik een rot karakter heb. Ik krijg altijd de verkeerde soort aandacht, ze willen me nooit écht leren kennen”, klinkt het. “Gewone meisjes eindigen met vaste relaties en ik ben degene die alle kikkers moet kussen. Mijn looks trekken de verkeerde mannen aan en het is echt moeilijk geweest, nu heb ik het volledig gehad met mannen. Als ik op een date ben, geven ze alleen om hoe ik eruitzie, ze luisteren nooit naar wat ik te zeggen heb. Mijn laatste vriend zag mij als trophy wife en pronkte alleen maar met mij.”

Haatberichten

“Ik heb het gevoel dat “muurbloempjes” het makkelijker hebben omdat mannen ook echt hun persoonlijkheid willen leren kennen aangezien hun uiterlijk maar gewoontjes is”, aldus Cherelle. Niet alleen mannen vormen, volgens haar, een probleem, ook vrouwen sturen haar weleens nare berichten. “Ik krijg talloze venijnige berichtjes op Instagram. Een meisje stuurde me: ‘Je denkt dat je mooi bent maar dat ben je niet.’ En een andere jongen stuurde me onlangs dat ik denk dat ik te goed ben voor iedereen.”

“Meisjes zijn jaloers, ik heb maar één echte vriendin. Ooit ging ik uit met een vriendin en stonden we in de toiletten. Verschillende meisjes gaven me complimentjes om mijn haar en mijn looks. Plots wandelde de vriendin gewoon naar buiten, ze heeft sindsdien niet meer met me gepraat.” Benieuwd hoe Cherelle eruitziet, je ziet de foto's hieronder:

Bron: Nieuwsblad.be, AD, Beeld: iStock