Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Touriya Haoud: 'Ik wil Sylvie niet terugpakken'

Er werd al snel gespeculeerd dat dit een revanche-actie zou zijn van Sylvie’s voormalige vriendin.

Touriya Haoud: 'Ik wil Sylvie niet terugpakken'

Deze week kwam het heugelijke nieuws naar buiten dat Touriya Haoud een nieuwe man aan de haak heeft geslagen. Het is er niet zomaar één; de man in kwestie is Guillaume Zarka, de ex van Sylvie Meis. Er werd al snel gespeculeerd dat dit een revanche-actie zou zijn van Sylvie’s voormalige vriendin. Toch lijkt de vork heel anders in de steel te zitten, aldus Touriya.

Touriya en Sabia v.s. Sylvie?

Op Facebook schrijft ze: "Niemand probeert revanche te nemen op Sylvie, ik wens haar alle liefde in de wereld en koester geen wrok jegens haar, dat is een afgesloten hoofdstuk voor mij." Touriya wil naar eigen zeggen met haar post duidelijk maken dat zij en Sabia niet samenspannen om Sylvie terug te pakken. Ook Sabia viel voor de charmes van een ex-vriend van Sylvie, namelijk Rafael van der Vaart, waar ze ook zwanger van raakte. "Sabia en ik zijn geen vrienden. Sabia heeft me niet geïntroduceerd aan Guillaume", zo gaat haar betoog verder.

"Guillaume en ik hebben elkaar toevallig ontmoet op een evenement in Los Angeles”, er was volgens Touriya toen sprake van een enorme klik tussen de twee. “We raakten in gesprek en het klikte meteen, de chemie is duidelijk aanwezig tussen ons. Toen ik hem naar zijn achternaam vroeg, viel het kwartje. ‘Zarka? Ben jij gewoon de ex van mijn vroegere beste vriendin?’, zei ik tegen hem”.

Bittere nasmaak

De actrice liet eerder weten zich totaal niet schuldig te voelen dat ze de ex van haar voormalige beste vriendin aan de haak heeft geslagen. "Ik weet zeker dat Sylvie dit niet leuk gaat vinden. Ik denk dat ze ervan zal schrikken. We hebben allebei een bittere nasmaak aan Sylvie overgehouden. Nu Guillaume en ik elkaar hebben ontmoet is het duidelijk: boontje komt om zijn loontje.”

Touriya ziet een relatie met de Fransman dan ook wel zitten. “Hij is helemaal mijn type. Guillaume is echt supersexy”. Of dat het ook daadwerkelijk wat wordt tussen de twee, zal de komende tijd duidelijk worden.

Lees ook: Rafael van der Vaart in grote problemen door Sabia

Bron: Telegraaf, Facebook, Beeld: ANP