Dit is ‘m: de allergrootste wenkbrauwfail van 2018

Microblading is momenteel dé beautytrend voor “on fleek” wenkbrauwen. Maar ook deze beautybehandeling kan finaal fout gaan.

Lees ook

Microblading is momenteel dé beautytrend voor “on fleek” wenkbrauwen, maar ook deze beautybehandeling kan finaal fout gaan. Daar kan deze vrouw, die vooralsnog onbekend is, over mee praten. Zij liet haar wenkbrauwen onder handen nemen in een beautysalon in Sydney, Australië. En zij is het levende bewijs dat het écht geen overbodige zaak is om je beautysalon te checken voor je in de stoel kruipt. Toen ze namelijk na haar behandeling in de spiegel keek, zag ze dat er heel dikke stroken met gitzwarte inkt op haar gezicht waren aangebracht. Het resultaat leek totaal niet op de voorbeelden die ze had meegenomen. Op Facebook deed ze daarna haar beklag.

Wenkbrauwen

“Ik heb mijn wenkbrauwen vandaag laten doen en dit is het resultaat. Is er nog een manier om ze van mijn gezicht te verwijderen, behalve dat ik ze weg moet laseren? Ik ben er kapot van”, aldus de vrouw. Refinery29 legde de vraag voor aan Kendra Bray, de oprichter en eigenaar van Better Brows in New York. “Het korte antwoord is ja, maar het is geen gemakkelijk proces, want laser tattoo removal is de meest voorkomende oplossing”, aldus Bray. "Er zijn echter ook producten met een zoutoplossing die je in de huid kunt injecteren – net zoals je doet met de inkt tijdens het microbladingproces. Deze zoutoplossing kan de inkt er als het ware uitduwen tijdens de korstvorming. Let wel: hier gaan meerdere sessies overheen.” Bekijk HIER de bizarre wenkbrauwen van de vrouw.

Lees ook: De nieuwste beautytrend op gebied van wimpers

Bron: Refinery29, Beeld: iStockphoto

Laatste nieuws

Zie ook