Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Je dagelijkse dosis guilty pleasure!

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Sylvie Meis verrast met verlovingsfeestje

Een dag voor haar verjaardag werd ze door haar vriend Charbel Aouadin ten huwelijk gevraag, waarop ze met volle overtuiging ‘JA’ als antwoord gaf. Sylvie is inmiddels druk bezig met de voorbereidingen voor haar grote dag, maar zelf wordt de presentatrice ook enorm in het zonnetje gezet. De blondine werd door goede vriendin Motsi Mabuse verrast met een verlovingsfeestje. Hoewel Sylvie zich normaal aan een strak regime houdt wat eten betreft, kon ze het niet laten om een stukje van de mooie cake te pakken. Enne, met haar fanatieke work-out schema, is dat er vast allang af wanneer ze in haar trouwjurk moet.

Paris Jackson

Ze scoorde een opdracht voor het Franse modehuis Chanel, tekende een contract bij een bekend modellenbureau en schitterde op de rode loper van het Met Gala. Het moge duidelijk zijn, Paris is on fire. Toch laat de dochter van legende Michael Jackson zich graag van een andere kant zien, namelijk naakt. “Naakt zijn is onderdeel van wat ons menselijk maakt. Ik ben meestal naakt wanneer ik tuinier. Het is iets heel moois en je hoeft het niet te seksualiseren zoals veel Hollywoodsterren (en de media) doen”.

De 19-jarige postte dan ook een topless-foto op Instagram, waarbij ze enkel in een kort broekje te zien is. “Als sommigen van jullie hierdoor ongemakkelijk worden, dan kan ik dat begrijpen. Ik moedig je in dat geval aan om mij misschien niet meer te volgen. Maar ik ga mij hier op geen enkele manier voor verontschuldigen. Dit is wie ik ben en ik weiger mij te verbergen of mijn overtuigingen geheim te houden.”, aldus Paris.

Roxeanne Hazes kiest weer voor nieuwe coupe

De zangeres was haar lichtbruine zomercoupe alweer zat en besloot dan ook om weer een afspraak bij de kapper te maken. Roxeanne verruilde haar lichte kapsel weer in voor haar oude vertrouwde lokken, wat haar uiteraard weer erg goed staat!

Bron: RTL Beeld: Instagram, ANP