Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Marc van der Linden showt resultaat van transformatie

Jeetje, wat een verschil!

Marc van der Linden showt resultaat van transformatie

Marc van der Linden is inmiddels al een tijd bezig met zijn strijd tegen de kilo's en dat werpt zijn vruchten af. Via Instagram laat de royaltydeskundige trots een foto zien van zijn transformatie.

Strijd tegen de overtollige kilo's

Eind maart liet Marc via Twitter weten dat hij al 98 kilo kwijt is! Hoewel hij veel complimenten kreeg over zijn nieuwe 'lichaam', liet hij zelf weten dat er nog minimaal vijftien kilo af moest. Over de manier van afvallen, hield hij zijn lippen stijf op elkaar. "Als je gewicht wilt verliezen, moet je zelf de weg vinden", zei hij destijds. Wel wilde de royaltydeskundige kwijt dat hij bokst in de sportschool en 's ochtends vroeg in het zwembad te vinden is.

Update

Inmiddels zijn we meer dan een maand verder en daarom geeft Marc zijn volgers een update over zijn strijd tegen de kilo's. Dit keer met een before en after kiekje van zijn gezicht. "Zelfde fotograaf, zelfde model. Wat kan er veel veranderen, veel meer dan ik, zelfs toen ik begon, voor mogelijk had gehouden", schrijf Marc bij de foto. En jeetje, wat een verschil!

Lees ook: Bastiaan van Schaik enorm afgevallen

Beeld: ANP, Instagram