Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Geweldig nieuws voor fans van The Sims

Hier ga je heel blij van worden!

Geweldig nieuws voor fans van The Sims

Het was dé game waar alle 90's kids vroeger dol op waren: The Sims! Grote kans dat ook jij urenlang achter je computer zat om het perfecte huis te bouwen, een Sim te maken die zoveel mogelijk op je leek en die vervolgens zover te krijgen om te trouwen met de buurman. Goed nieuws voor fans: je kunt het spelletje straks gewoon op je telefoon spelen!

The Sims Mobile

Ben jij de cd-rom al jaren kwijt of kunnen er uberhaupt geen cd's in jouw laptop? Goed nieuws: The Sims is straks ook verkrijgbaar als app voor je telefoon. Het spel, genaamd ‘The Sims Mobile’, zal heel erg lijken op het traditionele spel. Zo kun je ook hiermee je eigen huis en karakters ontwerpen.

Beschikbaarheid

Het spel is in enkele landen - waaronder Brazilië - al beschikbaar. Het is nog onbekend wanneer The Sims Mobile in Nederland uitkomt en hoeveel het spel gaat kosten. Echter heeft EA wel al laten weten dat het spel beschikbaar zal zijn voor zowel Android als iOS. Nieuwsgierig naar de preview? Bekijk 'm onderaan!

Niet de eerste variant

Het is niet de eerste keer dat er een variant voor smartphones op de markt wordt gebracht. Eerder lanceerde EA namelijk al ‘The Sims: Freeplay’, maar dat was geen succes omdat het spel compleet anders was dan op de PC.

Lees ook: 11 Dingen die iedereen die The Sims gespeeld heeft herkent

Bron: Metro.be, Beeld: The Sims, YouTube