Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia's top 3. Best gelezen op maandag

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes.

Grazia's top 3. Best gelezen op maandag

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1. Rolf ernstig bedreigd door Michael

Michael lijkt het wederom gemunt te hebben op de nieuwe vlam van Barbie.Aan Shownieuws laat Rolf vandaag weten ernstig bedreigd te zijn door Michael. En dat gebeurde volgens hem op zijn werk bij een tankstation in Den Haag. “Ik ben inderdaad zaterdag ernstig door Michael bedreigd..."

2. Saartje en Natasja klappen uit de school over seksfeestje Temptation Island

Het Antwerpse Kurkdroog interviewde Temptation Island-verleidsters Saartje en Natasja tijdens een autoritje. Daar klapten de dames flink uit de school over het populaire programma én onthulden ze een aantal opmerkelijke dingen, waaronder de details over een Temptation seksfeestje.

3. Zó ziet de 10-jarige dochter van Anna Nicole Smith eruit

Dannielynn Birkhead, de 10-jarige dochter van Anna Nicole Smith, maakte afgelopen week een zeldzame opwachting op de rode loper bij de Kentucky Derby in Louisville en had haar mooiste jurkje uit de kast getrokken. In een lichtroze jurk met bloemenmotief en bijpassende hoed maakte het meisje een vrolijke indruk. Hoewel de kleine meid pas vijf maanden oud was toen Anne Nicole overleed, is het duidelijk te zien dat Dannielynn qua looks niet alleen het evenbeeld is van haar vader, maar ook haar moeder achterna gaat.