Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hollywood Breakfast

Rise and shine! 

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Nieuwe vriend voor Taylor Swift

Taylor Swift trok zich de laatste maanden terug uit de spotlights om aan haar muziek te werken, maar was Volgens The Sun ook veel in Engeland te vinden, waar ze zich vermomde met pruiken en hoeden. Dat allemaal om haar nieuwe vriend , acteur Joe Alwyn, ongezien te kunnen bezoeken. Het zou al erg serieus zijn, maar Taylor zou haar romance een keer uit de media willen houden, om te voorkomen dat ze voor dezelfde taferelen komt te staan als toen ze iets had met Tom Hiddleston.

Miley Cyrus heeft spijt van clip Wrecking Ball

Het is een van haar grootste hits, maar Miley Cyrus gruwelt toch van de videoclip uit 2013 bij haar nummer Wrecking Ball. Ja, die ene waarin ze naakt op een sloopkogel heen en weer slingert.“Ik zal altijd het meisje zijn dat naakt op een sloopkogel zat", zegt ze in The Zack Sang Show. "En dan likte ik ook nog aan een sloophamer.” Ze vervolgt: "Mijn grootste nachtmerrie is dat de clip voorbij komt tijdens mijn uitvaart. ‘We zullen ons Miley altijd herinneren’ en dan komt die video."

Amy Schumer en vriend uit elkaar

Na een relatie van anderhalf jaar hebben Amy Schumer en haar vriend Ben Hanisch besloten uit elkaar te gaan. Dat heeft het management van Amy bevestigd aan People. "Amy en Ben hebben hun relatie in goed overleg beëindigd en blijven vrienden", aldus een woordvoerder.