Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Vrouw laat tattoo verwijderen, gaat gruwelijk fout

Het nemen van een tattoo gaat niet altijd zonder risico’s, Pasuda Reaw kan daarover meepraten.

Vrouw laat tattoo verwijderen, gaat gruwelijk fout

Het nemen van een tattoo gaat niet altijd zonder risico’s, Pasuda Reaw kan daarover meepraten. De 21-jarige student heeft vorig jaar een grote roos op haar borst laten vereeuwigen, waar ze achteraf enorme spijt van had. Ze heeft haar tattoo niet weg laten laseren, maar ze gebruikte een middel genaamd Rejuvi als alternatief, wat haar situatie van kwaad tot erger maakte.

Korst

Rejuvi is een laservrije methode om tattoo’s te laten vervagen, dan wel te verwijderen. Rejuvi is een chemisch middeltje dat op de tatoeage aangebracht moet worden. De crème haalt alle pigment uit de tattoo, waardoor er korstvorming ontstaat en die korst er uiteindelijk af valt. Het vervagingsproces van de tatoeage kan hiermee dus versneld worden. Deze methode wordt veelal gebruikt in de UK, zo schrijft The Sun.

Litteken

Nadat Raew begin dit jaar de crème op smeerde, was ze er erg over te spreken. In het begin leek het goedje namelijk ook echt te werken, tot ze enorme jeuk en pijn kreeg op de plek van de tattoo. Niet veel later werd de pijn ondragelijk en wat er daarna gebeurde had ze nooit kunnen voorstellen. “Rejuvi leek een goede manier oom de tattoo te verwijderen; ik wilde namelijk geen lasers gebruiken. Na de behandeling kreeg ik enorme jeuk en deed het oppervlak heel erg veel pijn. Het duurde ook heel erg lang voordat de korst eraf viel”. Na een tijd bleek ze een ernstige infectie op haar huid te hebben. Haar huid begon af te schilferen en uiteindelijk viel de tatoeage er volledig af. Reaw loopt nog steeds rond met een groot litteken op haar borstkas. Op social media deelt ze de foto’s van haar lijdensweg om anderen te waarschuwen voor de gevaren van soortgelijke crèmes. Bekijk de foto's hieronder, let wel: ze kunnen als schokkend worden ervaren.

Lees ook: Het effect van een tattoo op je gezondheid

Een bericht gedeeld door Pasuda Reaw (@rreaw) op

Bron: Het Gazet, The Sun