Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zo zag Blac Chyna eruit voor ze bevriend raakte met de Kardashians

De realityster heeft niet alleen aan haar billen laten sleutelen.

Zo zag Blac Chyna eruit voor ze bevriend raakte met de Kardashians

Blac Chyna is al een lange tijd een bekende van de familie Kardashian, want ook voor ze een relatie met Rob kreeg, kwam de realityster al bij de meest besproken familie over de vloer. De mommy of two was de beste vriendin van Kim, waarmee ze een liefde voor een goed gevuld achterwerk deelde. Haar bilpartij is de laatste jaren flink gegroeid, maar dat blijkt niet het enige te zijn wat ze heeft laten doen.

Plastische chirurgie

Voordat Chyna het leven in de spotlights ontdekte, werkte ze als danseres in een stripclub in Miami. Ondanks dat dit al een lange tijd geleden is en ze inmiddels een paar jaar ouder is, heeft de realityster volgens haar fans in de tussentijd erg veel bezoekjes aan de plastisch chirurg gebracht.

Een waslijst aan ingrepen

InTouch Weekly besloot op onderzoek uit te gaan en vroeg drie plastisch chirurgen naar hun mening. Zoals verwacht waren zij er unaniem over eens dat Chyna sinds haar vriendschap met de Kardashians flink aan zichzelf heeft laten sleutelen. Volgens hen heeft de realityster niet alleen haar bekende bilpartij onder handen laten nemen, maar heeft ze ook het een en ander aan voorhoofd, wangen, neus, lippen, oogleden én borsten laten doen. Bekijk *HIER* de verschillen.

Vorige week waren de billen van Chyna ook al het gesprek van de dag. Waarom? Dat lees je hier!

Bron: InTouch Weekly Beeld: Rob & Chyna