Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zo ziet de dochter van Gwyneth Paltrow er nu uit

De 13-jarige Apple lijkt nu al sprekend op haar moeder.

Zo ziet de dochter van Gwyneth Paltrow er nu uit

Kleine meisjes worden groot, geldt ook voor Gwyneth Paltrow’s dochter Apple. De actrice beviel in 2004 van de kleine meid, waarbij de bijzondere naamkeuze destijds flink wat stof deed opwaaien. De 13-jarige dochter is inmiddels een echte tiener en begint steeds meer op haar knappe moeder te lijken.

Paparazzi

Al sinds haar geboorte proberen de paparazzi Apple voor hun lens te krijgen, waardoor ze op 1-jarige leeftijd heel het internet over ging. De kleine meid werd samen met haar moeder op een feest gespot, waarbij ze een grote roze koptelefoon droeg ter bescherming. Dit plaatje zorgde destijds voor vele grappige reacties, maar het kleine meisje is inmiddels een stuk groter geworden.

Just like mommy

De dochter van Gwyneth en ex-man Chris Martin vierde vorige week alweer haar dertiende verjaardag, waardoor ze een eerbetoon van haar moeder op Instagram kreeg. “Gefeliciteerd met je 13e verjaardag, prachtig mens dat je bent. Jij bent het stralende middelpunt, waar je ook komt. Je bent mijn alles. Ik hou van je”, schreef ze bij de foto.

De tiener mag dan pas dertien jaar zijn geworden, het is nu al vrij duidelijk dat ze de looks van haar moeder heeft. Wat een plaatje!

Lees ook: VIDEO: De dochter van Chris Martin en Gwyneth Paltrow blijkt zangtalent te zijn!

Bron: Grazia UK Beeld: Instagram, iStock