Lifestyleblogger post indrukwekkende selfie na keizersnede

De foto brengt veel teweeg bij andere moeders.

Lees ook

Waar veel mensen denken dat een keizersnede vaak de makkelijke keuze is bij een bevalling, bewijst lifestyleblogger Olivia White het tegendeel met een niets verhullende foto. De indrukwekkende post heeft inmiddels honderden reacties gekregen, waarbij veel moeders blij zijn met haar openhartigheid. "OMG! Ik had het niet beter onder woorden kunnen brengen".

Opengesneden

De blogger heeft inmiddels twee prachtige dochters, waarvan de laatste ter wereld kwam via een keizersnede. Hoewel de meesten denken dat dit de makkelijkere manier is, heeft Olivia in levenden lijve ondervonden hoe het echt is. “Ik weet dat deze foto niet genomen is van mijn beste hoek – of juist wel? – maar wie wil er nou geen selfies van uren na je keizersnede, zodat iedereen kan zien waar ze je hebben opengesneden en een volledig persoon uit je hebben getrokken”, begint ze haar post.

Zwaar

Olivia vertelt dan ook dat ze niet wist wat haar stond te verwachten, maar het haar uiteindelijk erg zwaar viel. “Probeer nog maar eens te lachen met een snee van zeker 15 centimeter in je buik, die eruitziet alsof je gebeten bent door een flinke haai”. Volgens haar voelde het dan ook alsof er een bus over je heen rijdt. “En dan nog een keertje omkeert om er zeker van te zijn dat hij je écht niet gemist heeft”.

Toch vertelt Olivia dat ze het zo weer over zou doen. “Er is geen haar op mijn hoofd die het anders gewild zou hebben, omdat ik op deze manier mijn kind ter wereld heb gebracht”. Al is dat niet het enige. “Ik moet er niet aan denken om van A tot B uit te scheuren, maar dat terzijde”.

Lees ook: Realityster onder vuur door bikinifoto week na bevalling

Bron: Famme Beeld: Instagram, iStock

Laatste nieuws

Zie ook