Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure!

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Gezinsuitbreiding in huize Hazes op komst?

André Hazes jr. wil graag een broertje of zusje voor zijn zoon André die inmiddels ruim zes maanden oud is. Toch zullen hij en Monique baby twéé voorlopig nog niet verwelkomen. “We laten Monique eerst weer zichzelf worden”, zegt André ook over de kinderwens tegen Shownieuws. Monique heeft een heel zware bevalling gehad waarbij het bijna misging. De navelstreng zat om het nekje van de kleine spruit en er waren andere complicaties. Desondanks zou een tweede kindje erg goed passen in het plaatje, volgens de zanger. “Hoe mooi zou het zijn als ik ooit nog een dochtertje erbij zou krijgen? En als ik een tweede zoon krijgen dan heb ik nog iemand om te pesten de rest van zijn leven.” Daarna is het wel klaar volgens André. “Dan kan ik er meteen een knoop in laten leggen”, lacht hij.

Kim Feenstra post pikante foto’s

Kim Feenstra heeft een nieuwe roeping gevonden. Het model is tegenwoordig veel aan het fotograferen, en een foto van zichzelf kan dan ook niet achterblijven. Daarom legde ze zichzelf topless vast, waarna ze de beelden op Instagram deelde. 'Goedemorgen, laten we er een paar schieten', leest een van de bijschriften. Op ieder kiekje verbergt Kim haar borsten. Voor de rest draagt ze alleen een wit slipje.

📷📷

Een bericht gedeeld door Kim Feenstra (@k2im) op

Good Morning! Let's shoot sum...

Een bericht gedeeld door Kim Feenstra (@k2im) op

Model Loiza Lamers eerste transgender die een plekje heeft bemachtigd in de FHM500

Dat heeft FHM bekendgemaakt. "Ik vind het geweldig, heel gaaf om te horen", reageert Loiza, die in 2015 Holland's Next Top Model won. "Ik had eerlijk gezegd wel verwacht dat er mensen voor mij waren geweest. Maar dat ik de eerste ben, maakt me trots. Ik vind het een overwinning en het is weer een statement dat ik aan mijn lijstje kan toevoegen." Een plek in de lijst is in de ogen van Loiza belangrijk voor de acceptatie van transgenders. "Het wordt vaak geroepen dat transgenders steeds meer geaccepteerd worden. Maar ik vind dat acceptatie nog steeds meer kan en meer moet", zegt ze. "Als ik hoor van het homogeweld in Arnhem dan blijkt dat de acceptatie van de LGBT-community nog lang geen honderd procent is. Ik zal daarvoor blijven vechten."

Bron: Weekend, RTL, Shownieuws, Telegraaf, Instagram, Beeld: ANP, Instagram