Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hollywood Breakfast

Rise and shine! 

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Ariana Grande rouwt om Manchester

Ariana Grandes world tour is stopgezet na het drama dat zich voltrok in de Manchester Arena, gisteravond. Zeker 19 fans kwamen om het leven en 50 bezoekers raakten gewond na een explosie aan het einde van haar concert. "Ik ben gebroken. Uit de grond van mijn hart, het spijt me zo, zo erg. Ik heb er geen woorden voor", liet de zangeres weten.

Veel fans laten Ariana in de comments weten dat ze zichzelf de ontploffing, die door de politie als een aanslag wordt behandeld, niet kwalijk moet nemen. Ook blogger Perez Hilton beantwoordt de tweet, met de woorden "dit is niet jouw fout. Neem de schuld niet op je. We voelen allemaal de pijn. Veel liefde." TMZ meldt op gezag van insiders rond het team van de zangeres dat de 23-jarige heeft besloten de rest van het Europese gedeelte van de Dangerous Woman Tour in ieder geval voor onbepaalde tijd uit te stellen. Ze zou aankomende donderdag optreden in de O2 Arena in Londen en daarna België, Polen, Duitsland en Zwitserland aandoen. Eerder deze maand gaf de voormalig tienerster twee concerten in de Ziggo Dome in Amsterdam.

Roxeanne Hazes heeft album release verschoven voor broer

Roxeanne Hazes heeft met opzet haar eigen albumrelease verschoven om zo niet in het vaarwater van haar broer André terecht te komen. Eigenlijk zou haar eerste soloplaat net als het laatste album van André deze maand uitkomen maar dat wordt nu waarschijnlijk september. "Eigenlijk zou mijn album ook in mei uitkomen, maar je wilt niet tegen je broertje concurreren", zo vertelde de 24-jarige zangeres maandag in RTL Late Night. Ondanks dat de twee geen contact meer met elkaar hebben, gunt Roxeanne hem al het goeds. "Je bent trots op hem. Ik hou van mijn broertje. Hij is zo goed bezig. Hij is zo'n groot artiest op dit moment, alle lof daarvoor." Ik was toch je meisje is het eerste nummer van Roxeanne’s debuut. De single verscheen eerder deze maand. Eerder dit jaar was ze ook al te horen op Ballade van de moord met Thijs Boontjes Dans- en Showorkest.

Deze week wordt 'Ik was toch je meisje' lekker veel gedraaid op Radio 2 😍 @ruuddewild Dankjewel! 🎉

Een bericht gedeeld door Dochter Dre (@roxeannehazes) op

Sol Wortelboer stapt in huwelijksbootje

Sol Wortelboer gaat trouwen met zijn vriendin Rosanne en hun bruiloft komt sneller dan je denkt. De twee geven elkaar op 1 juli het jawoord, zo laat Shownieuws weten. Het nieuws komt na een moeilijke periode voor Sol, waarin zijn zusje Sabine overleed aan de gevolgen van kanker. Zij zal zeker niet vergeten worden tijdens deze speciale dag.

Family day #hatlife

Een bericht gedeeld door Sol Wortelboer (@solwortelboer) op

Bron: Telegraaf, RTL, Shownieuws, Beeld: ANP, Instagram, Twitter