Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Nicollete en Tim doen mee aan K3-film. Roxeanne Hazes stelt album uit voor broertje Andre en Yolanthe blij op boeklancering van zusje Xelly.

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Nicolette van Dam en Tim Douwsma in K3-film

Er komt een K3-film aan en het is aan Nicolette van Dam en Tim Bouwsma de eer om een rolletje te spelen in de populaire kinderfilm. Zo laat Nicolette weten dat ze super enthousiast is, omdat d'r eigen kleine meiden fan zijn van K3. "Onze dochters treden thuis altijd op als K3, we kijken naar hun programma's en bezoeken graag de concerten. Dat ik nu, als de mama van mn meisjes, mee mag spelen in de nieuwe K3-film is dan ook een droom", aldus de Nicolette. Tim Bouwsma mag nog geen vader zijn, maar bij het lezen van de script kreeg hij er erg veel zin in. Zo zegt-ie: "K3 heeft een ontzettend leuk en dankbaar publiek en ik kijk er heel erg naar uit om met Hanne, Marthe en Klaasje samen te werken".

En dan sta je ineens oog in oog met je grote idool.. 💖 #k3

A post shared by Nicolette van Dam (@nicolettevandam1) on

Roxeanne Hazes verschuift solo album

Dat Roxeanne en André Hazes al een tijdje geen contact hebben, dat weet je. Maar dat weerhoudt het zusje van André niet om een liefdevol gebaar te doen door haar albumrelease te verschuiven. De soloplaat stond deze maand ingepland, maar voor broertjelief is deze verschoven naar de maand september. Zo vertelde de zangeres aan tafel bij Humbero Tan: "Je wilt niet tegen je broertje concurreren". Ze laat ook weten dat ze trots op hem is en van hem houdt. Ze vind hem een groot artiest en heeft daar alle lof voor.

Ik was zojuist te gast bij Giel On Stage en ik mocht daar, samen met mijn fijne band @projectbongo, Ik was toch je meisje en Schiet maar raak zingen. Schiet maar raak kun je later dit jaar beluisteren, maar Ik was toch je meisje is op alle onderstaande kanalen te zien en horen. @giels BEDANKT! 10 jaar geleden was Giel de eerste die mij in de studio liet komen. Nu zijn we hier! Alleen maar liefde.❤🎊🎉 De mooiste complimentjes krijg ik van jullie. Een hoop vinden steun in het liedje. Anderen brengen een totaal nieuw genre tot leven, "schlager-indie". BEDANKT!😍Recht mijn hart in! ❤ Nog niet gehoord of gezien? Enjoy. ❤❤❤❤❤❤ Roxeanne Hazes - Ik Was Toch Je Meisje Spotify: bit.ly/meisjespot iTunes: bit.ly/meisjetune Deezer: bit.ly/meisjedeez Apple Music: bit.ly/meisjeapp Youtube: bit.ly/hazesmeisje

A post shared by Dochter Dre (@roxeannehazes) on

Familiedrama Yolanthe voorbij

Het familiedrama van de Cabau's is voorbij en daar is Yolanthe superblij mee. Gisteren was de boeklancering van zusje Xelly en daar was Yolanthe van partij. Dat de meeste familieleden ook aanwezig waren en zij samen met Xelly de lancering van hét haarboek kwamen vieren was ze super gelukkig mee, vertelt ze aan Shownieuws. Ook laat ze weten dat ze het gaaf vindt dat ze kan werken met de mensen waar ze het meest van houdt.

Love her like crazy 😍 #MijnKnappeLieveZusje #PhotoShoot #Sisters #Ibiza 🌴

A post shared by Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) on

Bron: Shownieuws, RTL nieuws Beeld: Instagram