Wie o wie wordt de nieuwste H&M designer-samenwerking?!

We wachten met smart op de bekendmaking van de nieuwste designer samenwerking van H&M.

Lees ook

We wachten met smart op de bekendmaking van de nieuwste designer samenwerking van H&M. Eerder waren het onder andere Viktor & Rolf, Isabel Marant en Balmain die het hart van menig fashionista sneller liet kloppen. Vorig jaar mocht het Franse modehuis KENZO zich aansluiten in de rij met designersamenwerkingen met het Zweedse modemerk. Er wordt nog met geen woord gerept over wie dit jaar de lucky one is.

Wie o wie?

Hier op de redactie barst dagelijks de discussie los over de opkomende samenwerking en stelden wij elkaar veelvuldig de vraag: 'Welke designer hopen wij dit jaar te zien?'. Van Moschino tot Yeezy en van Prada tot Comme des Garçons; de antwoorden liepen heel erg uiteen. Dus bij deze, presenteren wij jullie onze wishlist. Komen ze:

Chef mode Cara Schiffelers
"Ik zou graag Dries van Noten willen zien. Omdat de rijkelijke kleurrijke touch en mix van de prettiest prints zó uniek zijn en te gek voor het grote publiek. Tevens zou ik er graag kinderlijn bij willen zien, super leuk voor mijn zoon!"

Dries van Noten

Stylist Maaike Peek
"Poe, heb je even. Ik hoop op Prada of Miu Miu, Paul Smith, Victoria Beckham, Balenciaga, Tom Ford of Chloé. Om er maar een paar op te noemen ;)."

Victoria Beckham

Fashion editor Eve Tomaszewski
"Vetements please, om in te spelen op de onbetaalbare hype van dit moment!"

Vetements

Online editor Zoé
"Ik hoop op Moschino of Gucci. Jeremy Scott komt elke keer weer met vernieuwende thema's voor Moschino, dus ik denk dat iedereen hier wel wild van zal worden en ik denk dat het daarnaast ook een goede match is met H&M. Ook Gucci is topfavoriet bij fashionista's dus hoe leuk is het om daar een betaalbaar item van te kunnen scoren."

Moschino

Gucci

Chef online Heather
"Givenchy, omdat ik het jong en edgy vind. Daarnaast vind ik het een goede match met het Zweedse merk. Ik hoop dat er items tussen zitten met de rottweilerprint. Die heb ik altijd heel leuk gevonden."

Givenchy

Online editor Shady
"Zonder twijfel Kanye West! Omdat we allemaal wel een keer een betaalbaar Kanye West-item, voorál de Yeezy's, willen hebben. Miu Miu zou ik ook prachtig vinden."

Kanye West

Online editor Charissa
"Miu Miu is, net als bij veel modebloggers, bij mij favoriet! Ik ben heel erg benieuwd."

Miu Miu

Beeld: Getty, ANP, Hollandse Hoogte

Laatste nieuws

Zie ook