Zien: Fluffy gezichtsmasker gaat viral

2017 is het jaar van de maskers.

Lees ook

2017 is het jaar van de maskers. Uit onderzoek van Google werd al duidelijk dat 'masking' de meest gezochte beautytrend van het moment is. Als je erover nadenkt, kan dat bijna niet als een verrassing komen; van sheet maskers, home made maskers, houtskoolmaskers en ook multi-masking; we hebben het allemaal voorbij zien komen. De afgelopen tijd waren het dan ook de zwarte peel off maskers die Instagram domineerden, maar het zwarte goedje heeft nu plaatsgemaakt voor een ander, opvallend masker dat nu viral gaat.

In de wolken

Met deze Koreaanse oxygen bubble maskers zit je wel heel letterlijk met je hoofd in de wolken. Beautywebsite Allure laat weten dat het schuim de poriën heel diep reinigt, waardoor je er een zijdezacht perzikhuidje aan overhoudt.

Reddit-gebruiker ZeApollo bracht zo een oxygen bubble masker, de Carbonated Bubble Clay Mask, onder de aandacht op het social medium. De vrouw bracht het masker aan op haar gezicht, waarna er een fluffy laagje ontstond op haar toet. Toegegeven; dat zorgde voor een hilarisch beeld en ook de vrouw zelf zag er de lol wel van in. "I am a cloud. It won't stop", schreef ze bij de foto’s. Het beeld ging kort daarna als een lopend vuurtje op social media en al snel postten andere Instagram-gebruikers hun foto met het masker op. Bekijk ze hieronder.

Lees ook: Wat er gebeurt als je een gezichtsmasker te lang laat zitten

De foto van Reddit-gebruiker ZeApollo

Een bericht gedeeld door Miva (@miva.chan) op

#relaxtime #long #time #no #selfie #mask #bubblemask #bubbledemask #sum37 #su:m37

Een bericht gedeeld door 1⃣9⃣9⃣🕔 (@__xvi.ii.xcv__) op

Laatste nieuws

Zie ook