Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Trouwfoto gaat om hilarische reden viral

Het is in ieder geval niet cliché te noemen...

Trouwfoto gaat om hilarische reden viral

Dat er bij een huwelijk veel komt kijken, zullen velen inmiddels wel weten. Naast de perfecte trouwjurk, een taart, de locatie, de gastenlijst, is het ook niet geheel onbelangrijk om na te denken over de trouwfoto’s. Een stel uit Canada besloot het groots aan te pakken en koos ervoor om de foto’s op een boerderij te maken Al bleken de dieren hier niet bepaald van onder de indruk te zijn…

Dolgelukkig

Toen de twee aan het brainstormen waren voor hun foto’s, besloten ze om het niet cliché in een bos of iets dergelijks te doen, maar op een boerderij vol dieren. Wanneer het moment eenmaal daar is, hebben de dieren nog iets leuks voor het stel in het petto. Naast dat het pas getrouwde koppel dolgelukkig met elkaar is, zijn de twee koeien achter hen dat ook.

Viral

De trouwfotograaf vond het kiekje zo leuk, dat ze het met toestemming van het bruidspaar online zette. De foto ging binnen no time viral en heeft inmiddels al duizenden likes. “Dat de liefde in de lucht hing, kunnen we wel zeggen”, schrijft Rebecca Sprau bij de foto. Hilarisch!

Lees ook: Waarom heel internet het over deze trouwfoto heeft

Bron: Libelle Beeld: Facebook, iStock