Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

De Kardashian Kompilatie

It's never a dull moment with the Kardashians.

De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom Kardashian Kompilatie!

Scott Disick opnieuw gespot met andere vrouw

Scott is op dit moment in Cannes en lijkt maar niet genoeg te krijgen van al dat vrouwelijk schoon om zich heen. Terwijl de moeder van zijn drie kinderen zich ondertussen vermaakt met Younes Bendjima, lijkt Scott zijn zinnen nou niet bepaald op één persoon te hebben gezet. Na Bella Thorne en zijn ex-vriendin Chloé Bartoli, vond de realityster het weer tijd voor een nieuwe aanwinst. De 34-jarige werd gisteren samen met een onbekende brunette gespot, terwijl er van zijn vorige flings geen spoor meer te bekennen was. Mocht het Scott's doel zijn om Kourtney jaloers te maken, dan lijkt dat hem niet bepaald te lukken. Die lijkt het namelijk prima naar haar zin te hebben.

Tyga lijkt Kylie niet meer terug te gaan winnen

Hoewel ze een lange tijd elke dag samen spendeerden, kwam er ineens toch een einde aan de liefde tussen Tyga en Kylie. Niet veel later viel de jonge zakenvrouw als een blok voor rapper Travis Scott, al hoopte Tyga haar nog terug te winnen. De rapper heeft zich er naar verluidt inmiddels bij neergelegd dat dit waarschijnlijk niet meer gaat gebeuren. “Tyga denkt dat Kylie hem niet meer terug wil en heeft zich daarbij neergelegd”, meldt een vriend van de Kardashians. “Nu het er echt op lijkt dat Kylie en Travis het serieus met elkaar menen, heef Tyga het wel moeten accepteren”. De realityster lijkt zich ondertussen nergens druk om te maken en focust zich honderd procent op haar nieuwe liefje. “Hij probeerde haar continu jaloers te maken, maar het ziet ernaar uit dat hij nu diegene is die jaloers is en het Kylie helemaal niks doet”.