Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hollywood Breakfast

Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Miranda Kerr is getrouwd!

Miranda Kerr is afgelopen zaterdag in het huwelijksbootje gestapt met haar grote liefde Evan Spiegel. Het topmodel en de Snapchat CEO gaven elkaar het jawoord in hun nieuwe ‘stulpje’ in Los Angeles, dat maar liefst 12 miljoen dollar gekost heeft.

Volgens E! News deden zij dat in het bijzijn van een select groepje vrienden en familie. In totaal waren er 50 gasten. Volgens een bron was het een kleine, intieme bruiloft en ging Miranda voor een 'natural princess' look. Wij kunnen niet wachten op de foto's!

Zara Larsson denkt veel na over aanslag

De aanslag bij het concert van Ariana Grande in Manchester houdt Zara Larsson flink bezig. Dat vertelde de Zweedse zangeres tijdens een podcast die ze voor haar fans maakt. "Ik moest huilen toen ik het nieuws hoorde", zegt ze.

Op Twitter zag Zara hoe de fans tijdens het concert in Manchester uit volle borst One Last Time, de grote hit van Ariana, meezongen. "Dat raakte mij diep. Voor veel van hen was het echt de laatste keer."

Voor Zara breken drukke tijden aan. Deze zomer staan er veel optredens op de planning, waardoor eentje in de Amsterdamse Melkweg. “Ik ben erg gespannen voor de komende concerten”, zegt ze.

Jamie Foxx onder vuur

Kijkers van de The Tonight Show Starring Jimmy Fallon zijn boos op Jamie Foxx. De acteur was donderdag te gast en deed toen een gebarentaaltolk na. Dat grapje schoot bij veel kijkers in het verkeerde keelgat...

    Terwijl gastheer Jimmy Fallon het reclameblok aankondigde zat Jamie met zijn handen te gebaren. Het was volgens de kijkers duidelijk dat hij een gebarentaaltolk nadeed. Op Twitter kreeg de acteur dan ook de wind van voren. Onder andere van collega Marlee Matlin. "Ik wil je best wel eens echt gebarentaal leren. Dan kun je pas echt grappig zijn."

    Bron: E! Online