Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Producent doet boekje open over tweede seizoen van Riverdale

De titel van de eerste aflevering voorspelt niet veel goeds...

Producent doet boekje open over tweede seizoen van Riverdale

Het mysterie rondom de dood van Jason Blossom hield Riverdale-kijkers lange tijd in de greep, maar begin deze maand kregen we eindelijk antwoord. Maar niet getreurd: de serie verdwijnt nog niet van de buis want er komt een tweede seizoen. De producent van de serie doet alvast een boekje open over de nieuwe afleveringen!

Seizoen 2

Spoiler alert! Vlak voor de eerste seizoen tot een einde kwam, zagen we dat Fred Andrews - vlak voor de neus van zoonlief Archie - werd neergeschoten in Pops. Of hij het overleeft of niet bleef onduidelijk. Één ding lijkt na een interview met producent Roberto Aguirre-Sacasa echter wel duidelijk: moord of niet, Archie is er nog niet klaar mee. Volgens Roberto moeten we onszelf alvast voorbereiden op #DarkArchie. "We zullen een hele andere Archie zien in seizoen twee. Dat is echt spannend!"

Oorlog

Maar daar blijft het niet bij. Zo vertelt de producer in het interview: "In de finale verwijst Betty naar Jughead. Ze zegt dan: 'Ik wil niet dat deze burgeroorlog tussen ons komt'. Ik kan je vertellen dat er absoluut een burgeroorlog tussen de noordkant en de zuidkant van Riverdale ontstaat. Dat is iets dat zeker een rol zal spelen in de levens van de karakters in het volgende seizoen."

Titel eerste aflevering

Tot slot deelde Roberto ook nog een kleine spoiler via Twitter: foto met daarop de titel van de eerste aflevering van seizoen twee. "Een kus voor het sterven", is daarop te lezen. Iets wat niet bepaald positief klinkt voor Archie's vader.

Lees ook: Deze Riverdale-acteur wordt vervangen in seizoen 2

Bron: ET Online, Beeld: Twitter, Riverdale