Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje.

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Gerard Joling enorm geschrokken

Gerard Joling schrok zich een hoedje toen hij zijn auto iets beter bekeek. "Sommige mensen hebben het thema van de Toppers 'Wild West' wel heel letterlijk genomen. Ben vanmorgen erg geschrokken toen ik op de bumper van mijn auto een kogelgat ontdekte", schrijft hij bij een foto van het gat op Facebook.

Dit weekend staat de zanger in de Johan Cruijff ArenA voor Toppers in Concert 2017, waarvan het thema dit jaar 'Wild West, Thuis Best' is. Eerder communiceerde de organisatie nog dat men geen klappertjespistolen naar het stadion mee mocht nemen in verband met de veiligheid.

Eerder deze maand werd Carolien al verrast met een babyshower, maar daar bleef het niet bij. Afgelopen zaterdag werd ze namelijk op nieuw verrast met babyshower 2.0. Op social media deelt de actrice een kiekje van het spektakel. "Ooh, wat een ongelofelijke surprise! De allermooiste babyshower ever", laat de blondine weten in het bijschrift.

Kelly Weekers en Kirsten Schilder met baby's op Ibiza

Kelly Weekers en Kirsten Schilder hadden duidelijk hetzelfde idee: eventjes ertussenuit met het gezinnetje. Toen ze elkaar op Ibiza tegen het lijf liepen, moest er natuurlijk wel even een kiekje worden gemaakt. "Ibiza-mama's Kelly Weekers en ik", schrijft Kirsten bij de foto op Instagram. Jackie Schilder en Scottie Ewbank leken er geen zin in te hebben, die keken allebei de andere kant op.

Ook Kelly deelde de foto. "Scottie & Jackie voor het eerst samen op Ibiza, dus dat moet natuurlijk door de trotse papa's uit alle hoeken worden vastgelegd."

Yolanthe deelt voorproefje van loungebar XaXa

De verbouwing is in volle gang, maar Yolanthe Sneijder-Cabau kan niet wachten tot de opening van haar lounge- en cocktailbar Xaxa. Op Instagram deelt ze dan ook vol trots een voorproefje! "We’re almost there ! 16 June XaXa restaurant & cocktail bar will open!! Yessss baby it’s gonna ROCK!,” schrijft ze bij de beelden.

Bron: Telegraaf, Show, Beeld: Instagram