Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Moet je bij zijn: Het exclusieve PINKO & Grazia event

PINKO & Grazia slaan de handen ineen voor een exclusief event

Moet je bij zijn: Het exclusieve PINKO & Grazia event

PINKO & Grazia slaan de handen ineen voor een exclusief event in Antwerpen ter ere van de PINKO Love Bag. Geweldig nieuws: jij kunt er bij zijn!

#IPINKOLove

De eerste collectie van de iconische PINKO Love Bag was zo'n succes, dat er geen twijfel over mogelijk was dat er nieuwe zouden volgen. Maar deze collectie is nóg toffer, want je kunt de tas vanaf juni zelf customizen. In vijf weken wordt jouw unieke tas op maat gemaakt in Italië, helemaal zoals jij hem wil. Je kunt zelf de kleurcombinatie kiezen en 'em laten personaliseren met je eigen naam erop. Hoe cool is dat!? Kortom, een one of a kind musthave voor iedere fashionista.

Pinko x Grazia event

PINKO organiseert in samenwerking met Grazia een exclusief event ter ere van de customized Love Bag. De nieuwe musthave tas wordt in slechts negen PINKO flagship stores in Europa gelanceerd, waaronder Rome, Milaan, Parijs, Londen, Barcelona en Lissabon. De dichtstbijzijnde store voor Dutchies is in Antwerpen.

In de PINKO flagship store in Antwerpen kun je op 8 juni 2017 tussen de grootste it-girls en influencers genieten van fancy hapjes, de beste cocktails, swingende deuntjes en heel veel prachtige tassen. Natuurlijk wel nadat je je door de paparazzi hebt laten fotograferen bij de PINKO x Grazia photowall; wie weet zie je jouw foto straks wel terug op Grazia.nl!

Dit is tevens het eerste moment dat je je eigen gepersonaliseerde Love Bag kunt aanschaffen. Dus wil jij één van de eerste lucky fashionista's zijn die straks een exclusieve Love Bag aan haar schouder heeft hangen? Dan mag je het event niet missen.

Ben jij erbij?

Ben je volgende week in België? Zo niet, dan is het PINKO x Grazia event natuurlijk de perfecte reden om er samen met je vriendinnen een dagje Antwerpen van te maken. En wij kunnen verklappen: het is zeker het ritje waard.

Het event is alleen op uitnodiging, maar jij kunt erbij zijn. Laat hieronder je gegevens achter en je wordt op de gastenlijst gezet. Let op: er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij!

@MailAndWin(NLbuzvb8SV)