Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Meisje post foto van outfit, gaat om hele andere reden viral

Oeps...

Meisje post foto van outfit, gaat om hele andere reden viral

Je haar zit perfect, je winged-eyeliner is on fleek of de outfit die je in je hoofd had samengesteld, is een succes: allemaal redenen om snel even een selfie te maken. Toch is dat niet het enige waar je op moet letten als je een kiekje online besluit te plaatsen. Dat werd een vrouw uit het Amerikaanse New Orleans wel duidelijk toen een van haar selfies binnen no time viral ging...

Viral selfie

Het meisje, genaamd Alyssa, ging uit eten en had voor die gelegenheid helemaal uitgepakt. Ze trok een sexy glitterjurkje en een paar killer heels aan en besloot nog snel even een foto van haar outfit te maken in de spiegel. Die deelde ze vervolgens via Twitter, waar het binnen de kortste keren losbarstte.

"Ik ga uit eten omdat ik een excuus nodig had om dit te dragen", schreef de brunette bij de foto. Toch was het niet haar outfit die de aandacht trok, maar vooral de achtergrond. De slaapkamer van Alyssa is namelijk een grote troep. Zo erg dat er flink wat grappen over werden gemaakt. Zo dacht een gebruiker zelfs een rat te zien. Ai... Een ding is zeker: hierna ruimt ze haar kamer vast goed op!

Bron: Mirror, Beeld: Twitter