Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia's horoscoop

Jouw week volgens de sterren

Grazia's horoscoop

Jouw week volgens de sterren van 31 mei t/m 6 juni 2017? Lees mee!

RAM 21 maart - 20 april

Elke dag sta je voor je kast en vraag je je af waarom je toch zoveel geld hebt uitgegeven aan uitermate onpraktische outfits. Zomaar een suggestie: gooi de hele handel de deur uit. Maak je vriendinnen blij, of de vintagemarkt of de kledingcontainers, en scoor zelf wat dingen waar je niet gefrustreerd door raakt in de ochtend.

STIER 21 april - 21 mei

Je zapt deze week langs een tv-programma dat je doet denken aan je favoriete sterren uit de zero’s, en voor je het weet is het vijf uur later, en ben je helemaal op de hoogte van het leven van Paris Hilton, het wel en wee van Samantha Mumba en, euhh... Wat waren de namen van de Atomic Kitten-zangeressen ook alweer?

TWEELINGEN 22 mei - 21 juni

Tweeling, je weet dat je daarmee naar de dokter moet, hè? Nee, niet doorbladeren, je weet dondersgoed waar we het over hebben – dat dingetje waar je al een tijdje mee rondloopt, en waarvan je heus wel weet dat je er even iemand met verstand van zaken naar moet laten kijken. Ga gewoon naar dat spreekuur.

KREEFT 22 juni - 22 juli

Zit je nou gewoon een bureaustoel warm te houden? Dat is toch niet waarvoor je bent gaan werken, Kreeft! Als je met twee vingers in je neus je werk doet, is het de hoogste tijd om eens op zoek te gaan naar een andere, verse bureaustoel. Eentje die hartstikke koud is, zodat je ’m lekker op kunt warmen.

LEEUW 23 juli - 23 augustus

Ergens in jouw optimistische leven zit een stoorzender. En die wordt gevormd door iemand die nog altijd je bloed laat koken, ook al zijn de banden al lang geleden verbroken. Weet je wat jij moet doen? Stoppen met digitale vrienden zijn. En als je een bikkel bent, spreek je een keer met je stoorzender af om het uit te praten.

MAAGD 24 augustus - 23 september

Wow. Wie. Is. Dat? Er duikt een nieuw lustobject op in je leven, en je weet ineens weer waarom je je vroeger als verliefde puber zo raar gedroeg: je verliest nu eenmaal alle controle als er vlinders door je buik vliegen wanneer je aan Deze Geweldige Persoon denkt. Fladder op hem af, anders komt er niks van.

WEEGSCHAAL 23september - 22 oktober

Je probeert je deze week te verdiepen in de filmpjes van Monica Geuze om weer een beetje aansluiting te krijgen met wat er speelt, maar om eerlijk te zijn: je vindt het lastig. Geeft niks, YouTube- video’s kijken is gewoon niet voor iedereen weggelegd. We zullen niemand vertellen dat je liever kattenfilmpjes kijkt. Ieder z’n ding.

SCHORPIOEN 23 oktober - 22 november

Een vriendin vraagt je goudeerlijk advies over iets wat haar lichaam aangaat. Hoon het niet weg: ze maakt geen grappen over een neuscorrectie. Vertel eerlijk wat je vindt, daar heeft ze echt iets aan. Maar weet ook dat ‘je moet gewoon wat minder snoepen’ geen gepast advies is als ze je vertelt dat ze een maagballon overweegt.

BOOGSCHUTTER 23 november - 21 december

Harder werken, nog meer uren maken en een pruillip trekken is waarschijnlijk niet de juiste strategie om salarisverhoging te krijgen. Wat je wel moet doen? Om te beginnen je baas een mailtje sturen om een afspraak in te plannen, zodat jullie het één op één over geld kunnen hebben. En laat je pruillip dan maar liever thuis.

STEENBOK 22 december - 20 januari

Je merkt dat je steeds minder vaak in de sportschool te vinden bent, omdat je het er niet zo leuk meer vindt. Maar zo’n abonnement kun je gewoon opzeggen. Het is niet dat je er voor altijd aan vast zit. Ga op zoek naar een ander honk waar je je wel weer op je plek voelt. Anders is het zonde van het geld.

WATERMAN 21 januari - 19 februari

Jij hebt deze week constant sex on your mind. Geen man kan voorbij lopen zonder dat je gedachten afdwalen, geen banaan gegeten worden zonder dat er even een schuine glimlach op je gezicht verschijnt. Hou het overdag bij binnenpretjes, Waterman, je fantasieën uitleven kun je bewaren tot je thuis bent.

VISSEN 20 februari - 20 maart

Je bent er een ster in om alles wat ook maar een klein beetje

te maken heeft met financiële verantwoordelijkheid straal te negeren. Helaas: dat gaat niet langer. Kies deze week de dag met het allerslechtste weer uit, en zorg dat je die shit nou eindelijk een keer op orde krijgt. Heb je binnenkort hopelijk weer geld over.