Hollywood Breakfast

Rise and shine! 

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

André Hazes jr. krijgt realityserie
André Hazes jr. heeft een nieuwe klus in de wacht gesleept. Naast Het Rad van Fortuin is de Hazes-telg dit najaar ook te zien in zijn eigen realityserie op SBS6. In de serie wordt de zanger gevolgd in aanloop naar zijn concerten in Ahoy in oktober. "Je ziet voornamelijk hoe ik er alles aan doe en hoe hard ik er aan werk om mijn droom te verwezenlijken", zei André in Shownieuws. De zanger laat niet zijn hele leven zien. "Alles laat ik zien, behalve bij mij binnen."

Anna Nooshin openhartig over paniekaanvallen
Anna Nooshin heeft op Instagram een openhartig bericht gedeeld waarin ze vertelt dat ze een heftige paniekaanval had. Daardoor kon de presentatrice en vlogster haast niet meer ademen en alleen nog maar huilen.
"Ik vind het altijd moeilijk om zwak te zijn in het openbaar maar wil iedereen die weleens last heeft van dit soort aanvallen laten weten dat ze niet alleen zijn", aldus Anna bij een op het oog vrolijke foto. Die maakte ze echter vijf minuten na haar paniekaanval. "Normaliter zou ik deze foto zwart-wit maken, contrast naar beneden halen, scherpte aanpassen, kleur aanpassen."
Anna deelt haar verhaal naar aanleiding van een oproep van zanger Dotan. Onder de noemer #insidemybones roept hij mensen op om 'eerlijke verhalen' te delen. Verschillende bekende Nederlanders als Isa Hoes, Miss Montreal en Jim Bakkum gaven daar al gehoor aan.

Normaliter zou ik deze foto zwart-wit maken, contrast naar beneden halen, scherpte aanpassen, kleur aanpassen. Het lijkt ook een vrolijk kiekje, maar 5 minuten hiervoor had ik een intense paniekaanval waardoor ik niet meer kon ademen en alleen maar moest huilen. @dotanmusic vroeg me om een eerlijk verhaal te delen voor zijn campagne en in de vlog van vandaag zie je oa dit moment. Ik vind het altijd moeilijk om zwak te zijn in het openbaar maar wil iedereen die weleens last heeft van dit soort aanvallen laten weten dat ze niet alleen zijn. #insidemybones ps: liefde voor @dannyroumimper die op dat moment onderweg was naar Stockholm voor Ajax maar alle tijd nam om me weer rustig te krijgen. Deze foto stuurde ik hem daarna toen ik weer mezelf was 🤗

Een bericht gedeeld door Anna Nooshin (@annanooshin) op

Bella Thorne terug bij ex?
Dat de romance tussen Bella Thorne en Scott Disick niet lang duurde, moge duidelijk zijn. De 19-jarige Nickelodeon-ster werd afgelopen week intiem gespot met de 34-jarige ex van Kourtney Kardashian. Nog geen 24 uur later had Scott echter een nieuw liefje binnen gehengeld, waarna Bella – volgens insiders – heartbroken was. Nu heeft ze echter opnieuw liefdesgeluk gevonden; zij en haar ex-vriend, acteur Gregg Sulkin, zijn weer samen. Dat beweren bronnen tegen People. "Ze voelt zich stom en bespeeld door Disick. Bella en Gregg hadden een moeilijke relatie", vertelt een ingewijde over de relatie van Thorne met haar ex. "Zij vond dat hij teveel de dingen wilde controleren en dat is een van de redenen dat het destijds stuk liep. Maar ze praten nu alweer een tijdje met elkaar", vervolgt de bron.

In augustus liet het stel in een verklaring weten dat ze na een relatie van een jaar uit elkaar gingen. Als belangrijkste reden gaven de twee hun drukke agenda's. "Gregg heeft haar gemist, ondanks dat hij ook met andere meisjes uitgaat", vertelt een spion. "Maar ze hebben samen zijn verjaardag gevierd en dat heeft dingen weer aangewakkerd".

Thorkin @bellathorne @greggsulkin #bellathorne #gregsulkin #bellarina

Een bericht gedeeld door bellaturkey (@bella_ismylife) op

Bron: RTL, Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook