Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Er ligt weer een gloednieuwe Grazia in de winkel

Er ligt weer een gloednieuwe Grazia in de winkel en Kendall Jenner siert deze week de cover.

Er ligt weer een gloednieuwe Grazia in de winkel

Er ligt weer een gloednieuwe Grazia in de winkel en Kendall Jenner siert deze week de cover.

Deze week:

* Cannes draait een beetje om film, maar vooral om feestjes, fashion en fun. En om de vrouwen voor wie die paar dagen life changing kunnen zijn.

* Vloog ze net zo romantisch naar Parijs om lover Jamie Foxx te verrassen, bleek ex Tom Cruise ook in de stad van de liefde te vertoeven. Awkward!

* Je bent miljardair en je wilt wat, zeker als je vijfde trouwjubileum voor de deur staat. Dan geef je toch een dikke diamant? Staat enig, aan zo’n tiny modellenvingertje.

* Offline is je BFF geweldig, online niet. Dat dat probleem vaak voorkomt, bleek uit een artikel in New York Magazine. Geraldine (26) herkent het.

* Hair, het tweede boek van make-up artist en hairstylist XellyCabau van Kasbergen ligt in de winkel. Grazia sprak haar over perfectionisme, een tv- carrière en beauty hacks.

* Mensen afkraken en beledigen: het is part of the game in America’s Got Talent. Maar niet iedereen laat zich dat welgevallen. Weet Tyra Banks.

* Hij is medium, helderziend en medisch intuïtief. Hartproblemen? Voelt-ie. Oma dood? Ziet-ie. Zijn clientèle? Heel Hollywood. Grazia belde met Tyler Henry.

* Steeds hipper in Nederland en nu ook legaal in steeds meer landen: hennepzaad. Om te eten, en het is supergezond.

* Roxeanne Hazes (24) kan niet wachten om Nederland kennis te laten maken met haar andere, soms donkere kant. Herkent de dolverliefde Hazes-telg haar eigen quotes?

* Linda Voets (35) is Nederlands kampioen 24 uur non-stop hardlopen op de baan, dat is zo’n 223 kilometer. De grote vraag is natuurlijk: but, why?!

* Verlaat je het huis niet zonder een bloemenkrans op je hoofd? Of loop je de hele dag met je telefoon in je hand, geopend op een screenshot van de timetable? Beantwoord onderstaande vragen naar eer en geweten en kom erachter welk festivaltype jij bent.

* Het festivalseizoen is weer begonnen en de zakjes pillen en poeders liggen klaar om verstopt te worden. Wendy (oftewel: het meisje dat geen drugs gebruikt) vraagt zich af: waarom zijn drugs zo normaal geworden?

* De eHealth-mogelijkheden groeien hard: van een video-consult met je huisarts tot een doe-het-zelf-spermatest met je smartphone. Dit is wat je moet weten over thuisdokteren.