Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Andy van der Meijde ziet dochters eindelijk weer na 7 jaar

De voormalig voetballer heeft zijn dochters Isabella en Purple voor het eerst in zeven jaar weer gezien, zo laat hij weten op Instagram.

Andy van der Meijde ziet dochters eindelijk weer na 7 jaar

Een heel emotionele dag voor Andy van der Meijde; de voormalig voetballer heeft zijn dochters Isabella en Purple voor het eerst in zeven jaar weer gezien, zo laat hij weten op Instagram.

Dochters

“Na 7 jaar heb ik mijn kinderen weer vastgehouden.Het mooiste gevoel dat er bestaat!”, leest het bijschrift van de zoete familiefoto. Zijn kroost wilde hem niet meer zien, nadat hij was gaan voetballen in Engeland waar hij verslaafd raakte aan seks, drugs en alcohol en zijn kinderen verwaarloosde, meldt weekblad Weekend.

Isabella 14 en Purple 12 jaar wonen met hun moeder Diana, Andy zijn ex-vrouw, in Italië. Andy sluit met de hereniging een donkere periode van groot gemis af en ook zijn volgers zijn blij met de hereniging. “Wauw;Andy! Wat ontzettend fijn voor je. Heerlijk genieten”, “Ahhhhh dat is fijn voor je Andy geniet ervan, het is je gegund”, “Prachtig geniet er van zo hoort het” en “Nooit meer loslaten”, valt er te lezen in de reacties. Bekijk de foto hieronder.

Lees ook: Andy van der Meijde doet opvallende onthulling over vrouw

Na 7 jaar heb ik mijn kinderen weer vastgehouden.Het mooiste gevoel dat er bestaat! #ikbeneenrijkman #❤️ #gelukkig #mijn #kinderen #hetbelangrijkstewateris #🙏

Een bericht gedeeld door Van Der Meyde 🇳🇱🇬🇧🇮🇹 (@andyvandermeyde) op

Bron: Weekend, Shownieuws