Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

De Kardashian Kompilatie

It's never a dull moment with the Kardashians

De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom Kardashian Kompilatie!

Kim Kardashian openhartig over huwelijk met Kris Humphries

Voordat Kanye in haar leven kwam en haar leven compleet veranderde, was de realityster al twee keer eerder getrouwd. Kim stapte een aantal jaar geleden in het huwelijksbootje met basketballer Kris, een huwelijk dat op voorhand al gedoemd was te mislukken, zo vertelt Kim. In Watch What Happens Live onthult ze dat ze met verkeerde intenties wilde trouwen. “Ik dacht: shit, ik ben dertig jaar oud, ik kan m'n zaakjes beter op orde maken. Ik kan maar beter trouwen". Kim vroeg dan ook na slechts 72 dagen de scheidingspapieren aan. Hoewel de realityster snel een einde aan het huwelijk wilde maken, werd de scheiding pas vlak voor ze moest bevallen van North officieel. Gelukkig is het uiteindelijk allemaal nog goedgekomen met Kim en is ze inmiddels one happy family met Kanye, North en haar jongste zoontje Saint.

Kendall Jenner schrikt van boek Caitlyn

Er is veel gedoe geweest rondom het boek The Secrets of My Life van Caitlyn Jenner. Zo voelde Kris zich enorm gekwetst en liet ook Kim zich niet bepaald positief uit over Caitlyn. Hoewel heel de familie het boek heeft gelezen, is Kendall de enige die het nog niet heeft gezien. Wanneer ze Kim vraagt wat er allemaal in staat, weet ze niet wat ze hoort…

Bron: E! News, AD Beeld: Instagram