Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

McDonald's bevestigt bezorgservice!

Het is als een droom die uitkomt.

McDonald's bevestigt bezorgservice!

De burgers, de milkshakes, de frietjes, je kunt niet met maar ook niet zonder. Het enige wat nog ontbrak, was een bezorgservice die je favoriete burger thuis kwam brengen. Hoewel het lange tijd niet leek te gaan gebeuren, gaat de fastfoodketen nu eindelijk van start met de zogenaamde McDelivery. Yay!

UberEATS

Alle McDonald's-liefhebbers kunnen hun hart ophalen, want het is eindelijk zover: je hoeft voor je favoriete McSnacks voortaan niet meer de deur uit. De populaire fastfoodketen heeft de handen ineen geslagen met UberEATS, die ervoor gaat zorgen dat de bestellingen netjes bij iedereen thuis worden bezorgd.

Pilot

Wellicht dat je nu een gat in de lucht springt, maar het gaat vooralsnog om een pilot. Alleen de McDonald’s restaurants aan de Spaklerweg, Albert Cuyp en Amstelveen Centrum gaan vanaf 6 juni met de bezorgdienst beginnen. Als dit een succes blijkt – en dat zal het zeker zijn – zullen er nog vijf extra restaurants in Amsterdam gaan bezorgen, waaronder de filialen in de Kalverstraat en de Leidsestraat.

Zijn wij even blij dat de #GraziaHealthChallenge er bijna op zit!

Lees ook: McDonald's komt met nieuw, schattig drankje

Beeld: iStock