Kim Kötter en Jaap Reesema stappen in het huwelijksbootje

Nadat ze vorig jaar ouders werden van zoontje Muck, is het nu tijd voor de volgende stap.

Lees ook

Kim Kötter en Jaap Reesema zijn al jaren bij elkaar en lijken elke keer weer gelukkiger. Toch was van een huwelijk al die tijd geen sprake, maar daar komt nu verandering in. De twee stappen binnenkort in het huwelijksbootje en daar hoort natuurlijk een prachtige bruidsjurk bij. En wie kan je daar nou beter mee helpen dan Randy Fenoli van Say Yes To The Dress?

Bruidsjurken

Voormalig ‘Miss Nederland’ Kim schakelde de hulp van bruidsjurkgoeroe Randy in, ondanks dat ze precies weet wat wel en niet bij haar past. “Nog nooit was ik een bruidswinkel voor mezelf binnengestapt, maar wel heb ik voor mijn werk al honderden bruidsjurken gepast. Ik heb zoveel avondjurken en trouwjurken voor shoots aan gehad, dat ik wel weet wat me niet staat.”

Sluier, sexy of toch kant?

De blondine voelt zich dan ook als een kind in de snoepwinkel, al houdt ze wel rekening met wat Jaap én haar familie leuk vinden. En dat is nogal wat. Zo houdt Jaap niet veel van te veel tierlantijnen en hebben ook haar familieleden en vriendinnen een duidelijke mening. “Mijn moeder wil heel graag een sluier bij mij zien, mijn vader vindt wel dat het een beetje sexy moet zijn, mijn zusjes houden van een blote rug en mijn vriendinnen van kant en vintage.”

Kim heeft daarmee een waslijst met dingen waar ze rekening mee moet houden, maar het allerbelangrijkste is toch dat ze er zelf heel blij mee is. Wanneer de twee precies in het huwelijksbootje stappen is nog niet bekend, maar dat het een sprookje gaat worden, dat is één ding dat zeker is….

Lees ook: Zo gaat het er dus écht aan toe bij TLC's Say Yes To The Dress

Bron: Telegraaf Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook