Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia's top 3. Best gelezen op donderdag

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes.

Grazia's top 3. Best gelezen op donderdag

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1. Man gaat zwemmen met nieuwe tattoo, gaat gruwelijk mis

Een 31-jarige, vooralsnog onbekende, man kwam eerder dit jaar op tragische wijze om het leven. De man had een nieuwe tattoo laten zetten en zijn tattoo-artist wees hem erop dat hij minimaal twee weken moest wachten voor hij zou gaan zwemmen. Zijn advies ging het ene oor in, en het andere oor weer uit. De man besloot vijf dagen na het zetten van zijn tattoo een duik te nemen in de Golf van Mexico, waar hij een dodelijke infectie aan overhield.

2. Kim Kötter en Jaap Reesema stappen in het huwelijksbootje

Kim Kötter en Jaap Reesema zijn al jaren bij elkaar en lijken elke keer weer gelukkiger. Toch was van een huwelijk al die tijd geen sprake, maar daar komt nu verandering in. De twee stappen binnenkort in het huwelijksbootje en daar hoort natuurlijk een prachtige bruidsjurk bij. En wie kan je daar nou beter mee helpen dan Randy Fenoli van Say Yes To The Dress?

3. McDonald's bevestigt bezorgservice!

De burgers, de milkshakes, de frietjes, je kunt niet met maar ook niet zonder. Het enige wat nog ontbrak, was een bezorgservice die je favoriete burger thuis kwam brengen. Hoewel het lange tijd niet leek te gaan gebeuren, gaat de fastfoodketen nu eindelijk van start met de zogenaamde McDelivery. Yay!