Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em.

De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom Kardashian Kompilatie!

Rob heeft een nieuwe vriendin

Drie maanden nadat Rob en Chyna een punt achter hun relatie hebben gezet, heeft Rob opnieuw liefdesgeluk gevonden. Hij is gevallen voor de charmes van realityster Mehgan James. Ze maakte haar opwachting in series als Bad Girls Club, Basketball Wives LA en verscheen ze met haar ex in Marriage Boot Camp: Reality Stars. De Kardashians zouden niet al te blij zijn met zijn nieuwe liefje. "De meerderheid van de Kardashians is er boos over, omdat Mehgan vooral bekend staat als een losbol en vluchtig is. Ze willen dat Rob een vrouw vindt die aardig en rustig is."

Khloé en Mehgan hebben elkaar naar verluidt al ontmoet, maar anderen hebben daar niet zo’n zin in, beweert een bron aan InTouch Weekly. "Mehgan geeft problemen en dat is wel het laatste dat Rob op dit moment nodig heeft in z'n leven."

Kendall gaat aan de slag bij Adidas

Kendall Jenner gaat als een speer in de modewereld. Het halfzusje van Kim Kardashian heeft opnieuw een grote klus in de wacht gesleept; La Jenner maakt vanaf nu officieel deel uit van de Adidas-familie, zo laat ze weten op Instagram. Haar zusje Kylie, die nauw samenwerkt met PUMA, lijkt erg blij voor haar zus. “Gefeliciteerd, Kendall”, schrijft ze bij een throwback kiekje op Instagram, waarop ze beiden gehuld zijn in een Adidas-trainingspak.

congrats kenny I love you @kendalljenner 🖤

Een bericht gedeeld door Kylie (@kyliejenner) op

officially joining the adidas fam! @adidasoriginals #adidasAmbassador #adidasOriginals

Een bericht gedeeld door Kendall (@kendalljenner) op