Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure!

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Estavana Polman showt enorme babybuik

Estavana Polman staat op springen; ze is deze maand uitgerekend en dat is aan haar buik goed te zien. Yvette Broch, haar collega-handbalster, deelt op Instagram een foto van Estavana en haar enorme buik. 'Ik kan niet wachten om haar te ontmoeten', schrijft Yvette bij de foto waarop ze de buik van Estavana vasthoudt.

#cantwaittomeether🎀

Een bericht gedeeld door Yvette Broch (@yvette.broch) op

Barbie komt weer met realityserie

Samantha ‘Barbie’ de Jong keert dit najaar weer terug op de buis . Een titel voor de nieuwe serie is er nog niet, maar dat hij er komt staat vast, zo bevestigt RTL. Samantha vertelt over de nieuwe serie in Meet & Greet met Diana Gabriels. De blondine vertelt ook dat Michael en zij bijna gescheiden zijn en dat ze het erg gezellig heeft met haar nieuwe vriendje.

Sylvie Meis stopt met Wedden dat ik het kan

Sylvie Meis is komend seizoen niet meer te zien in het SBS-programma Wedden dat ik het kan. De 39-jarige presentatrice kan niet genoeg tijd vrijmaken in haar agenda. Sylvie vormde een seizoen lang een duo met presentator-zanger Jeroen van der Boom. Hij gaat nu in zijn eentje verder. De eerste twee seizoenen van de show deed hij ook solo.

💋👋🏼 @lecolook @balmain @tine.siepmann #happyweekend

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis Official Account (@1misssmeis) op