Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hollywood Breakfast

Rise and shine! 

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Fergie stopt met de The Black Eyed Peas

Zangeres Fergie maakt na vijftien jaar niet langer deel uit van de Amerikaanse popband The Black Eyed Peas. Dit heeft frontman will.i.am bevestigd in een interview. "Ze werkt momenteel aan haar soloproject'', bevestigt will.i.am. Hij zegt ook dat Nicole Scherzinger, voormalig zangeres van de Pussycat Dolls, een rol krijgt in de Amerikaanse band.

Geen nieuw seizoen meer van Netflix-serie Sense8

Na twee seizoenen stopt de serie Sense8. "Het was alles wat wij en de fans droomden dat het zou zijn: vet, emotioneel, prachtig, en onvergetelijk", laat Cindy Holland van Netflix weten. "Nooit eerder was er een internationale show met zo'n uiteenlopende en internationale cast en crew."

Amanda Seyfried keert terug in Mamma Mia

Amanda krijgt een rol in de film Mamma Mia: Here We Go Again. Filmstudio Universal zou rond zijn met de actrice, die tien jaar geleden ook in het eerste deel van de ABBA-film te zien was, in de rol van aanstaande bruid. De film wordt op 20 juli 2018 in de bioscopen verwacht.