Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia's top 3. Best gelezen op vrijdag

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes

Grazia's top 3. Best gelezen op vrijdag

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1.Zó zag realityster Michella Kox er vroeger uit

Eerder gingen we al terug in de tijd met Michella Kox en deelden we een flashback naar haar Echte Meisjes in de Jungle avonturen. Nu duiken we nog verder in de oude doos. Herken jij haar?

2. Hilarisch: Meisje stelt 10 regels op voor vriend tijdens feestvakantie

Dat het er heftig aan toe gaat op party-bestemming Magaluf, is wel duidelijk. Verschillende vakantiegangers lieten vorig jaar in een dronken bui een heel opvallende tatoeage op hun voorhoofd zetten. Toen Whitney hoorde dat haar vriend er in de zomer heen ging, besloot ze hem iets bijzonders mee te geven: een heel boekwerk aan regels!

3. Zó ziet de kleine Rikki uit GTST er nu uit

Inmiddels is Robin Martens niet meer weg te denken als Rikki de Jong in Goede Tijden, Slechte Tijden. Toch was de dochter van Rik de Jong en Anita Dendermonde niet altijd de jongedame die ze nu is. Een paar seizoenen terug was Rikki nog heel wat jaartjes jonger. Actrice Amber Brantjes nam destijds de rol van de Meerdijk-inwoonster op zich. Benieuwd hoe ze er nu uitziet? We zochten het voor je uit.