Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure!

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Laura Ponticorvo grapt over seksschandaal

Laura Ponticorvo haalde onlangs de koppen van het showbizznieuws toen ze slachtoffer werd van The Fappening. Laura, die bekend werd door de serie Mijn Vieze Vette Verloofde, grapt in de nieuwste aflevering van Celebrity Stand Up over het moment dat ze erachter kwam dat ze viral ging. Bekijk een sneak peek hieronder. De aflevering is donderdag om 22:00 uur te zien op Comedy Central.

After session 1 thanks @tattoorupa see you 2 weeks for the next session. #newink #tattoo

Een bericht gedeeld door Jody Bernal (@jodybernal) op

Doutzen laat diepe indruk achter

Doutzen Kroes heeft maar een kleine rol in de superheldenfilm Wonder Woman, toch heeft de Friese schone een diepe indruk achter gelaten. “Doutzen maakte op mij op de set een verpletterende indruk”, zegt regisseur Patty Jenkins in het AD. “Ze is perfect als amazone, rijdt uitstekend paard en heeft een enorm atletisch lijf”, vervolgt ze. Doutzen is in Wonder Woman, vanaf 15 juni in de bioscopen, slechts in vier scènes te zien en heeft niet meer dan één regel tekst. “Dat zij een moeder van twee kinderen is, vond ik verbazingwekkend om te horen. Ze is een echte professional. Haar inzet deed mij versteld staan.” Niet alleen de regisseur, ook hoofdrolspeelster Gal Gadot was onder de indruk van Doutzen. “Wat een prachtig mens. Mijn man is Nederlands en heeft lang met Doutzen gesproken. Ze maakte ook op mij een heel intelligente indruk.”

Bron: Weekend, Telegraaf, RTL, Telegraaf, Beeld: Telegraaf, Instagram