Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Nadat Andy van der Meijde zijn kinderen deze week weer in de armen mocht sluiten, heeft hij ook het contact met zijn vader weer hersteld.

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Vriendin Dave Roelvink moeite met bekendheid

Waar iedereen, inclusief zijn familie, dacht dat de realityster zich nog lang niet zou settelen, wist Dave toch zijn hart te verliezen aan de knappe Julia. Dat een leven met de dj niet altijd makkelijk is, snapt Dave maar al te goed. “In het begin was het wel even lastig voor haar. Ze is aan het begin met me mee geweest naar wat boekingen en toen vond ze het wel heftig. Maar ze is er inmiddels aan gewend geraakt”. De goedlachse blondine staat dan honderd procent haar mannetje en maakt zich geen enkele zorgen als Dave de hort op is. “Ze vertrouwt me daarin”, aldus een verliefde Dave.

15-jarige rapper ziet Chantal Janzen wel zitten tijdens Holland's Got Talent

Hij is nog maar 15 jaar, maar weet al precies wat hij wil. Lukas was gisteren te zien in de liveshows van Holland’s Got Talent en ontpopte zich tijdens de uitzending als een heuse rapper. Naast dat hij zowel het publiek als de jury omver blaast, weet hij vooral jurylid Chantal Janzen te verbazen. Het jonge talent heeft namelijk een speciaal stukje voor haar in zijn rap verwerkt, wat haar toch wel heel erg nieuwsgierig maakt…

Andy van der Meijde herstelt contact met vader

Nadat hij afgelopen week na jaren weer zijn twee dochters in zijn armen mocht sluiten, heeft hij nu ook de strijdbijl met zijn vader begraven. De voormalig profvoetballer lag met zijn vader in de knoop, doordat in 2012 het boek Geen Genade uitbracht, waarin hij ook een boekje opendoet over zijn ouders. Andy heeft er veel spijt van dat hij zijn ouders, maar vooral zijn vader, hier zo mee heeft gekwetst. "Natuurlijk zijn er dingen gebeurd vroeger die niet goed waren. Maar dit had ik niet zo moeten doen en laten we eerlijk zijn: zelf heb ik er de grootste puinhoop van gemaakt", vertelt hij in De Telegraaf. De realityster heeft dan ook zijn excuses aangeboden. "Het leven is te mooi om ruzie te maken, je moet het beetje tijd dat je samen gegeven is goed benutten", aldus Andy.

Bron: Show Beeld: YouTube, Instagram, ANP