Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia's top 3. Best gelezen op zaterdag

Dit waren de best gelezen stories van vandaag.

Grazia's top 3. Best gelezen op zaterdag

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1. Deelnemer 'Hotter Than My Daughter' maakt Gordon sprakeloos

Je hebt veel nodig om Gordon enigszins nog te verbazen, maar tijdens de laatste uitzending van Hotter Than My Daughter leek dit aardig te zijn gelukt. De 62-jarige Inge werd door haar stiefdochter Samantha opgegeven om haar bijzondere kledingkeuze. Hoewel de kandidate de presentator al wist te verbazen met haar niets verhullende outfits, was Gordon pas echt in shock toen ze vertelde dat ze net was bevallen van een kindje.

2. Victoria Koblenko bijt van zich af op social media

Na een korte break lijken Victoria Koblenko en Evgeniy Levchenko gelukkiger dan ooit. De twee werden vorig jaar de trotste ouders van zoontje Kiy, wat hen als stel alleen maar sterker maakte. Het dolgelukkige stel schitterde dan ook in een prachtige fotoshoot, al kon niet iedereen dit waarderen.

3. Vakantiefoto van vriendinnen gaat viral, maar het is niet wat je denkt

De zomervakantie laat niet heel lang meer op zich wachten, maar voor sommigen onder ons is de vakantie al in volle gang. Een groep vriendinnen postte een foto op het social media-kanaal Imgur, die binnen een dag al bijna een half miljoen likes kreeg. En dat komt niet per se door de meisjes zelf, maar meer door wat er op de achtergrond aan de hand is.